ŠTA SE OVO NOĆAS DOGODILO KOD NIŠA? Šokantne fotografije zbunile sve redom, nikome nije jasno kako su se NAŠLI NA PUTU (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.09.2024 | 22:42


Čak su se i zaustavljali da poziraju za fotografisanje

Foto: YouTube Printscreen/portalmediapresssrbija
ŠTA SE OVO NOĆAS DOGODILO KOD NIŠA? Šokantne fotografije zbunile sve redom, nikome nije jasno kako su se NAŠLI NA PUTU (FOTO)

Večeras su se na društvenim mrežama pojavile neverovatne slike koje su sve ostavile u čudu. Naime, konji su se našli na auto-putu u okolini Niša, što je izazvalo pravu pometnju među vozačima i prolaznicima.

Čudna pojava na petlji

Prema informacijama sa Instagram profila 192.rs, konji su "prešli ulicu" na petlji Niš, čime su izazvali zastoj u saobraćaju i neviđeno interesovanje građana. Fotografije prikazuju konje kako slobodno šetaju auto-putem, a čak su se i zaustavljali da poziraju za fotografisanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ova neobična scena izazvala je brojne komentare, a mnogi su izrazili nevericu i čuđenje zbog prisustva konja na putu. Pitanje koje se postavlja jeste kako su konji dospeli na ovo neobično mesto i gde im je nestao vlasnik.

Reakcije i spekulacije

Na društvenim mrežama su se mogle videti različite reakcije na ovaj događaj. Komentari poput "Odakle konji na autoputu?" i "Jesam ti lepo rekla da ih uvedeš u štalu?" samo su neki od primera zbunjenosti i šaljivih komentara koji su pratili objave sa fotografijama.

Pitanje koje je intrigiralo mnoge jeste kako su konji uspeli da se nađu na auto-putu i da izazovu ovakvu neobičnu situaciju. S obzirom na to da su konji životinje koje zahtevaju posebne uslove držanja i čuvanja, postavlja se pitanje da li je reč o bekstvu ili možda o nečijoj nesmotrenosti.

Intervencija nadležnih organa

Nakon što su slike konja na auto-putu postale viralne na društvenim mrežama, očekuje se reakcija nadležnih organa koji će morati da pronađu rešenje za ovu neobičnu situaciju. U međuvremenu, svi vozači su pozvani na oprez i strpljenje dok se konji ne uklone sa saobraćajnice.

Ostaje da vidimo kako će se ova neobična priča završiti i da li će konji bezbedno biti vraćeni u svoje stanište, a do tada ostaje nam da se divimo njihovoj hrabrosti da "okupiraju" autoput.

Bonus video: