AKO STE KRENULI KA NOVOM SADU, SPREMITE SE ZA GUŽVU! Najavljene izmene u saobraćaju na OVIM deonicama puteva zbog radova


IZVOR: Republika/M. L. - 30.09.2024 | 08:39


Važne informacije za sve vozače

Foto: Instagram/192_rs
AKO STE KRENULI KA NOVOM SADU, SPREMITE SE ZA GUŽVU! Najavljene izmene u saobraćaju na OVIM deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-761, na petljama Ćićevac, Kruševac Istok i Kruševac Zapad, od danas do 4. oktobra, u toku svetlog dela dana, izvodiće se radovi na pranju saobraćajnih tabli na bankini i portalima, saopštilo je danas JP Putevi Srbije

Za saobraćaj će u kratkim intervalima doći do zatvaranja najpre vozne, zatim preticajne i na kraju zaustavne saobraćajne trake.

Na auto-putu E-75, petlja Kovilj – petlja Novi Sad jug, u blizini SSG "Lukoil", u smeru Beograd - Novi Sad, od danas do 3. oktobra, izvodiće se radovi na zameni dilatacionih spojnica na mostu. 

Za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, u dužini od 150 metara, dok će se saobraćaj odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Čenta – Baranda, zbog rekonstrukcije mosta preko reke Tamiš, na snazi je obustava saobraćaja do 15. novembra

Alternativni putni pravac državni put Čenta – Dunavac, zatim opštinski put do državnog puta Opovo – Baranda.

Na putu Irig - Maradik izvode se radovi rehabilitacije i asfaltiranja do 12. oktobra, uz naizmenično propuštanje vozila tokom svetlog dela dana, a tokom noći saobraćaj se odvija dvosmerno na suženom delu kolovoza.

Na putu Mitrova Reka - Šaronje, zbog asfalterskih radova, danas je na snazi obustava saobraćaja od 8 do 16 časova, a alternativni putni pravac je  deonica Raška - Golija.

BONUS VIDEO: