AKO KREĆETE NA PUT, OVE INFORMACIJE MORATE DA ZNATE! Na ovim deonicama u Srbiji su radovi, saobraćaj je izmenjen!


IZVOR: Republika/J.B. - 06.10.2024 | 08:27


Budite oprezni!

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević
AKO KREĆETE NA PUT, OVE INFORMACIJE MORATE DA ZNATE! Na ovim deonicama u Srbiji su radovi, saobraćaj je izmenjen!

Na auto-put E-75, na petlji Batajnica, ka Beogradu, 7. i 8. oktobra od 6 do 18 časova biče izvođeni radovi na izradi temelja za portale, a za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Vrbas - petlja Feketić, u toku su radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije do 07. oktobra, smer ka graničnom prelazu Horgoš, a saobraćaj je iz smera Novi Sad - Horgoš preusmeren na desnu stranu kolovoza i na desnoj strani kolovoza saobraćaj se odvija dvosmerno. 

Na petlji Feketić, ka graničnom prelazu Horgoš, omogućeno je isključenje i uključenje na auto-put zaustavnom saobraćajnom trakom uz povećan oprez.

Na auto-putu E-80, u tunelu Sarlah, 9. oktobra od 9 do 17 časova izvodiće se  radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunela, uz obustavu saobraćaja u desnoj tunelskoj cevi, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz levu cev tunela Sarlah.

Radovi će biti izvođeni i 10. oktobra od 9 do 12 časova, uz obustavu saobraćaja u levoj tunelskoj cevi, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desnu cev tunela Sarlah.

Na auto-putu E-80, petlja Trupale – petlja Gradina, ka Dimitrovgradu, od 7. do 11. oktobra, u toku svetlog dela dana, izvodiće se radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju, za saobraćaj će biti zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Na putu Pecka – Pričević u toku su radovi na redovnom održavanju do 11. oktobra, od 8 do 16 časova uz naizmenično propuštanje vozila i povremene obustave saobraćaja u trajanju do 30 minuta.


BONUS VIDEO