POPOVIĆU STANJE SVE BOLJE! SAŠA SE LEČI ULJEM IZ TUMANA! Čeka se povratak u Zvezde Granda! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 07:00


Budite bolje informisani od drugih!

Foto: Ata Images/Nikola Mutić
POPOVIĆU STANJE SVE BOLJE! SAŠA SE LEČI ULJEM IZ TUMANA! Čeka se povratak u Zvezde Granda! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Srpski telegraf u izdanju za utorak, 15. oktobar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

OGROMNA KORIST! JADAR OTVARA NOVA RADNA MESTA! 

Otvaranje rudnika i postrojenja za preradu jadarita ima potencijal da transformiše lokalnu i nacionalnu privredu, između ostalog i kroz kreiranje velikog broja novih radnih mesta, pokazuje studija procene ekonomskog uticaja. Tu nije reč samo o zaposlenima koji bi radili u rudniku i procesnom postrojenju, već i u velikom broju povezanih delatnosti - procenjuje se da bi privlačenjem investicija u lancu e-mobilnosti projekat "Jadar" mogao da kreira više od 20.000 novih poslova.

 

POPOVIĆU STANJE SVE BOLJE! SAŠA SE LEČI ULJEM IZ TUMANA! Čeka se povratak u Zvezde Granda!

Kreativni direktor "Grand produkcije" Saša Popović već neko vreme se bori sa zdravstvenim problemima, a prema informacijama koje su Srpski telegraf i portal Republika dobili od izvora bliskog njemu, tokom lečenja je dobio ulje iz Manastira Tumane, za koje se veruje da je lekovito.

 

 

ILON MASK TVRDI TRAMP OTKRIVA EPSTAJNOV SPISAK PREDATORA Na listi bogataši, Kamalini donatori!

Ilon Mask, vlasnik "Tesle", "Spejseksa" i Tvitera, tvrdi da će Donald Tramp, ukoliko se vrati u Belu kuću, objaviti pun spisak klijenata osuđenog pedofila Džefrija Epstajna, za kojeg je tužilac rekao da je na svom ostrvu Mali Sent D`ejms napravio "savršeno skrovište za trgovinu mladim ženama i maloletnim devojkama radi seksualnog ropstva, zlostavljanja dece i seksualnog napada".

 

TRAGEDIJA POSLE PADA SA ZGRADE! BEBU 5 SATI OŽIVLJAVALI, POMOĆI NIJE BILO! 

Mali Ali Karišik (2) sahranjen je juče u Novom Pazaru posle tragedije koja je potresla celu Srbiju. Naime, dečak je u nedelju po podne pao s terase stana na četvrtom spratu i preminuo u kolima Hitne pomoći na putu ka Beogradu, posle pet sati borbe za život.

 

ČUVENI DOKTOR OTKRIO! ČAK 70% ŽENA NEMA ORGAZAM S PARTNEROM!

Gost emisije "Intervju", koju možete pogledati na Jutjub kanalu Republika news, bio je dr Aleksandar Milošević, urolog. Naš sagovornik je u izuzetno zanimljivom razgovoru pričao o muškarcima, ženama i, pre svega, muško-ženskim odnosima.
 

 

DANAS POKLON DODATAK RIJALITI!

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 15. oktobar 2024.