BIKOVIĆ NAKON SKANDALA, POKAZAO DEVOJKU: Spakovao kofere i povukao se iz javnosti, ovaj potez je mnoge iznenadio! (FOTO)


IZVOR: Republika - 10.08.2021 | 08:32


Popularni glumac Miloš Biković je na Instagramu pokazao novu devojku, a nakon ljubavnog skadala koji je protresao Srbiju, spakovao je kofere i otputovao.

Foto: instagram.com/

Miloš pokazao devojku

 

Nakon burnog skandala koji je protresao domaće medije, zbog optužbi bivših devojaka, glumac i miljenik mlađe generacije zbog opasnih uloga u filmovima Miloš Biković, spakovao je kofere, te je otišao na odmah i nadi da će pronaći mir na luksuznoj destinaciji. 

Ono što je svima privuklo pažnju jeste fotografija, na kojoj se pojavila misteriozna devojka, koju i dalje ne želi da predstavi u javnosti zvanično. Iako se dosta spekulisalo o kome se radi, Biković je odlučio da privatni život zadrži za sebe. 

Foto: ST/Nebojša Mandić

Miloš pokazao devojku

 

Miloš je na njegovom Instagram profilu podelio fotografiju sa odmora, a na njoj se vidi i devojka u pozadini, koja je nosila zelenu tašnu. Jasno se vidi da je Biković ovo s namerom uradio, jer da je želeo da skloni devojku iz kadra, to bi i uradio. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Izgleda da se nakon ljubavnih skandala, o kojim se već oglašavao, opametio i sada je odlučio da svoj privatni život zadrži što je više moguće za sebe.