MOJ SIN IDE U PRIVATNU, A NE U SELJAČKU DRŽAVNU ŠKOLU: Skandalozna objava Dare Bubamare, a onda se desio obrt! (FOTO)


IZVOR: Republika - 16.08.2021 | 06:30


Pevačica Dara Bubamara postala je žrtva lažnog profila koji se potpisuje pod njenim imenom, postavljajući objave koje vređaju mnoge, ujedno srozavajući ugled pevačice.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Dara Bubamara

 

Pevačica Dara Bubamara našla se na meti jednog lažnog profila na društvenoj mreži Tviter koji se predstavlja i potpisuje pod njenim imenom i prezimenom, a sve to u svrhu vređanja, komentarisanja i prozivanja svakodnevnih životnih situacija, pri tome ne štedeći ni pevačicu.

Naime, osoba koja stoji iza ovog profila napisala je škantnu objavu na Tviter nalogu vezanu za školovanje, a tom prilikom javno potkačio Daru i njenog sina. 

- Moj sin ide u privatnu, a ne u seljačku državnu školu. Tamo idu deca sposobnih roditelja, a ne propaliteta koji s*ru po Tviteru – napisano je sa profila, a onda su usledili komentari sa ostalih profila, koji su na najgnusniji način vređali Daru, ne shvatajući da se ne radi o njenom privatnom nalogu.

 

Foto: Printskrin/Tviter/samodejo3

Objava lažnog profila koji se predstavlja kao Dara Bubamara

Kako je nastala lavina komentara, lažna Dara se našla uvređenom, pa je uzvraćala istom merom, psovkama i ponižavajućim porukama.

Foto: Printskrin/Tviter/samodejo3

Rasprava lažnog profila i ostalih korisnika Tvitera zbog objave o privatnim školama