HASAN DUDIĆ GRCA U SUZAMA, OTVORIO DUŠU O TOMI ZDRAVKOVIĆU: Pevač otkrio detalj o životu muzičke legende! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 30.09.2021 | 10:09


Hasan Dudić otkrio je da nije pogledao film ,,Toma", ali se pojavio na pomenu povodom 30 godina od smrti Tome Zdravkovića i otkrio detalje odnosa sa njim.

Foto: Republika.rs

Hasan Dudić grca u suzama zbog Tome Zdravkovića

 

Pevač Hasan Dudić pojavio se na pomenu Tomi Zdravkovića koji je preminuo pre 30 godina. Vidno tužan i neraspoložen, Hasan je pristao da pred kamerama otkrije sve detalje o Tomi. 

Hasan je tokom intervjua grcao u suzama, zbog gorčine koja mu je ostala nakon smrti Zdravkovića, pa se prisetio lepih trenutaka koje je proveo sa njim. Hasan je i otkrio da nije pogledao film ,,Toma" koji je snimljen po priči ljudi koji su poznavali Tomu.

- Nisam gledao, ali ću ga gledati sigurno više puta. Ja ne znam, meni kažu, snaha mi kaže da je plakala, e sad, nadam se da je to tako! Dobri su režiseri, nadam se da je to okej! - govori Hasan i dodaje:

- Počeo sam 1972. godine sa njim da pevam, od njega sam dosta naučio, mi stara generacija znamo da cenimo svoje kolege! Bilo je baš ono sećanje da se uvek sećaš i da si srećan. Toma je uvek imao vremena za mene da me posavetuje i uvek je bio iskren prema meni i hvala mu na tome, jer je doprineo tome da ja znam mnoge stvari. To nikada neću zaboraviti, rekao mi je da pesma mora da ima temu, kao film - rekao je Hasan.

- Provodi su bili nezaboravni, to je za sva vremena, sećanje baš, mogao bih baš dosta da pričam o tome. Ovde mi je malo i neprijatno, mene više ovaj svet ne zanima - dodao je Hasan za kraj. 

Foto: Republika.rs

Hasan Dudić progovorio o Tomi Zdravkoviću