OVO JE SUPRUG MERIME NJEGOMIR: Udala se za njega sa 26 godina, a njegova SMRT ju je dokusurila! (FOTO)


IZVOR: Republika - 20.11.2021 | 08:34


Suprug Merime Njegomir preminuo je 2019. godine, nakon čega pevačica nije mogla da se pomiri.

Foto: Imstagram/merimanjegomirofficiall
OVO JE SUPRUG MERIME NJEGOMIR: Udala se za njega sa 26 godina, a njegova SMRT ju je dokusurila! (FOTO)

Pevačica Merima Njegomir nakon duge i teške bolesti izgubila je borbu za život, a njena ćerka Ljubica potpuno je neutešna nakon ove informacije. Iza sebe Merima je ostavila četvoro dece, a malo ko zna detalje o njenom privatnom i bračnom životu. 

Merima Kurtiš se zaklela na večnu ljubav 1979.godine i to Milanu Njegomiru, te od tada i nosi njegovo prezime. Merima je svog muža Milana upoznala kada je imala 21 godinu, a posle pet godina zabavljanja se udala za njega, on je tada imao 42 godine. 

Foto: Imstagram/merimanjegomirofficiall

Merima Njegomir

 

Merima je znala da istakne da je susret sa Milanom bila ljubav na prvi pogled, a uvek je volela da ga opiše kao pametnog, zgodnog i lepog muškarca koji je uspeo da osvoji ceo njen svet. Inače, Milan se ranije nije ženio, a Merima mu je tokom pet godina rodila čak četvoro dece ćerke Jelenu, Ljubicu i Milicu, kao i naslednika Marka. 

Merima i dok je bila trudna je nastupala, imala je jednu ženicu koja joj je pomogala oko čuvanja deca, ali nikada nije želela da odustane od muzičke karijere, jer joj je muzika i pevanje unosilo radost i smisao za život.

Foto: printscreen

Merima Njegomir preminula

 

Međutim, 1995. godine dolazi do pucanja braka sa Milanom, deceniju i po su bili u ljubavi, ali i nakon razvoda njih dvoje su ostali u dobrim odnosima. Vest o njegovoj smrti pevačicu je pogodila 2019. godina u avgustu mesecu.