FOTKA SA PRIVATNOG VENČANJA: Anastasija Ražnatović ZABLISTALA u haljini, čestitke pljušte sa svih strana! (FOTO)


IZVOR: Republika - 11.12.2021 | 14:27


Anastasija Ražnatović podelila je sa fanovima fotografiju sa privatnog venčanja, a svi su bili oduševljeni kako je ona izgledala.

Foto: Instagram.com
FOTKA SA PRIVATNOG VENČANJA: Anastasija Ražnatović ZABLISTALA u haljini, čestitke pljušte sa svih strana! (FOTO)

 

Mlada tinejdž zvezda i pevačica Anastasija Ražnatović privela je kraju njeno sređivanje stana, u kom će živeti sa svojim izabranikom Đorđem Kuljićem, koji joj je dosta pomogao u odabiru sitnica. Međutim, dok ne budu na pravili zvanično useljenje, Ražnatovićeva se opušta i vreme provodi sa prijateljima, o čemu vrlo često obaveštava svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. 

 

 

Tako je i ovog dana, Anastasija sa svojim pratiocima podelila fotografiju koja je izazvala veliku polemiku na društvenim mrežama. Naime, Anastasija je bila pozvana na svadbu kod prijatelja, a ona je neko ko voli da se druži i provodi, pa nije mogla da odbije ovaj poziv. Pojavila se u elegantnoj kombinaciji, koja je prisutnima oduzimala dah, a oonda je i ona čestitala novopečenim mladencima njihovo venčanje. 

 

 

- Upravo venčani - napisala je Anastasija. 

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović Instagram

 

Još uvek nije poznato da li je Anastasija uhvatila bidermajer, ali definitivno da se dosta spekuliše da je veza sa Đorđem izuzetno ozbiljna, pa ko zna, možda baš sledeći stori bude sa njenog venčanja. 

BONUS VIDEO: