LEGENDARNI VATERPOLISTA JE UKRAO SRCE NAŠOJ GLUMICI: I dan danas PATI za njom!


IZVOR: Republika - 14.12.2021 | 07:30


Branka Katić je bila najpoželjnija devojka 90-tih, a srce joj je ukrao naš legendarni vaterpolista.

Foto: facebook.com/Kristina Kaplanović/TV Prva/printskrin
LEGENDARNI VATERPOLISTA JE UKRAO SRCE NAŠOJ GLUMICI: I dan danas PATI za njom!

Branka Katić je u dugogodišnjem skladnom braku sa producentom Džulijanom Farinom, a malo ko zna ko je glumici ukrao srce pre njega.

Igor Milanović je bio jugoslovenski vaterpolista koji je osvojio sve medalje koje je mogao, ušao je u "Kuću slavnih", a njegovo ime je ispisano u našoj sportskoj istoriji. U bazenu je bio prava vatra, a mnogi kažu da je i van bazena uvek imao vremena i za druge obaveze.

Foto: printscreen/imdb.com

Branka Katić

 

Bio je pravi hedonista što je i priličilo njegovim godinama. Uvek su ga lepe žene pratile u stopu, ali jedna se izdvojila. Davnih devedesetih godina pričalo se da je Branki Katić baš ovaj vaterpolista ukrao srce.

U jednom intervjuu je priznao da voli popularnost, ali i da je počela da mu smeta jer je bilo puno laži i prevare.

‒ Srećom, tada nije bilo paparaca. Vaterpolisti su bili popularni kao košarkaši. Sada kad premotavam film, setim se kako nisam mogao ulicom da prođem, jer su ljudi prilazili, hteli autogram, fotografiju..

Foto: eStock

Branka Katić

 

U to vreme je Igorova karijera bila na vrhuncu, a mi smo imali priliku da pogledamo film "Mi nismo anđeli" i da se zaljubimo u Branku Katić. Međutim, ni vaterpolista nije odoleo njenom šarmu, a pošto tada nije bilo paparaca, par je mogao lagodno da uživa.

Svi su znali da su njih dvoje u vezi, ali se nije puno pričalo o tome. Iako im je veza pukla, Igor i dalje ima emocija prema glumici, ali se vidi da se ljubav nije ugasila.

‒ Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli... Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča, ostala do danas.

BONUS VIDEO: