OTKRIVENA PRAVA ISTINA O LUNI I MARKU: Maneken se OGLASIO a imao je da poruči samo JEDNO! (FOTO)


IZVOR: Republika - 14.12.2021 | 14:30


Vuk Ćorović se oglasio na svom Instagram profilu, nakon prošlogodišnjeg skandala.

Foto: printscreen
OTKRIVENA PRAVA ISTINA O LUNI I MARKU: Maneken se OGLASIO a imao je da poruči samo JEDNO! (FOTO)

Vuk Ćorović je srpski maneken koji se pojavio u spotu Lune Đogani "U ljubavi luda". Vuk je dospeo u medijski prostor tako što se spekulisalo da ga je Marko Miljković izbacio iz spota zbog ljubomore. Vuk se oglasio u emisji "Narod pita" kako bi demantovao ove navode i rekao da su ga Miljovići ispoštovali do kraja.

Vuk se godinu dana kasnije oglasio na svom Instagram nalogu oko ove priče, a usput se osvrnuo i na gomilu lažnih profila koji su osvanuli nakon skandala pa je otkrio da su profili uklonjeni, ali i da je sve učesnike tužio.

Foto: printscreen

Vuk Ćorović

 

- Istina je da sam snimao spot za Lunu Đogani. Ovde sam se preko mojih kontakta uključio u emisiju da bih demantovao izjave koje su bile pre ovog uključenja. Cilj je vio da se napravi medijska afera i da se posvađam sa ovim ljudima što nije uspelo. Ovde sam bio jako blag i fin što sledeći put neće biti. Bilo ko da me pomene bilo gde mora znati da mene ne zanima rijaliti i t stvari ali u svakom trenutku mogu ući u isti kao i dobiti reč a najviše na Pink televiziji, pozdrav za moje prijatelje na najgledanijoj tv Platformi koji su tamo jako bitni - rekao je Vuk i dodao:

Foto: printscreen

Vuk Ćorović

 

- Što se tiče lažnih profila koji su bili pod mojim imenom, nisam se oglašavao celo vreme. Osoba koja je pravila iste je privedeca, saslušana, skoro sam davao izjavu kod Državnog Tužioca u prisustvu advokata. Profili su obrisani, čekamo suđenje. Novac koji ću dobiti kao odštetu mi nije bitan i sav taj novac daću nekome kome je potreban. Da znate samo vi miševi koji pravite lažne profile ljudima, da postoji VTK i ljudi koji odlično rade svoj posao.

Foto: printscreen

Vuk Ćorović tužba

 

Vuk je u sledećoj objavi podelio sliku tužbe, na kom se vidi kog datuma i u koliko sati je bio na saslušanju.

VIDEO BONUS: