NJEGOV SNIMAK JE NASMEJAO MNOGE GENERACIJE: Sada je poznati GLUMAC, a pogledajte njegove RANE RADOVE! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 22.12.2021 | 07:00


Marka Jovičić je postao popularan nakon uloge Jamezdina u seriji "Igra sudbine", a malo ko zna da je ovo u stvari njegov snimak.

Foto: Printscreen
NJEGOV SNIMAK JE NASMEJAO MNOGE GENERACIJE: Sada je poznati GLUMAC, a pogledajte njegove RANE RADOVE! (VIDEO)

Mladi glumac i reditelj Marko Jovičić pre izvesnog vremena se pridružio seriji "Igra sudbine" tumačeći lika Jamezdina, momka koji je svoju kafanu "Nema nade" prodao Luki Kanačkom.

Marko je oduvek pokazivao talenat za glumu, a mnogi su ga još kao dečaka opisivali kao nekoga sa neverovatnom dozom kreativnosti i mašte.

Svoj prvi javni nastup imao je na društvenim mrežama, tako što je svoj snimak "Dimi dimi, šta se dimi", objavio na Fejsbuku. Snimak je za kratko vreme postao vrlo popularan, a sam glumac se nedavno na Instagramu podsetio te uspomene.

Nakon što je objavio snimak na Instagramu, mnogi pratioci nisu mogli da veruju da je dečak iz popularnog snimka zapravo glumac iz serije.

"Mislim da je hiljade i hiljade ljudi odgledalo ovaj klip, tebe znaju iz serija, a nemaju pojma da se radi o istoj osobi, kao ni ja do sada", "Ma ti si car. Sad znam čije sam rime pevala , čuveni “Dimi Dimi “ legenda moje generacije. Hit nad hitovima. Pozdrav Legendo", samo su neki od komentara ispod snimka nastalog pre 10 godina, prenosi Prva.rs.

VIDEO BONUS: