SEKA ALEKSIĆ JE BILA OPLJAČKANA DO GOLE KOŽE: Manijak obrlatio pevačicu, a njena reakcija je sve šokirala! (FOTO)


IZVOR: Republika - 22.12.2021 | 11:15


Pevačica Seka Aleksić doživela je neprijatnu situaciju, koja je dosta promenila njen život.

Foto: Printskrin/k1
SEKA ALEKSIĆ JE BILA OPLJAČKANA DO GOLE KOŽE: Manijak obrlatio pevačicu, a njena reakcija je sve šokirala! (FOTO)

Pevačica Svetlana Seka Aleksić pre više od pet godina opljačkana i to u Budvi, dok je bila na letovanju, a tom prilikom je svojim obožavaocima davala autograme i slikala se sa njima. Seka se tada šetala Starim gradom, a fanovi kada su je ugledali, potrčali su ka njoj i napravili opštu pometnju. 

Folkerka, poznata po tome da voli kontakt sa fanovima, pristala je da se fotografiše sa njima, a potom je spustila tašnu na pod, kako bi fotografije izgledale što bolje. Situaciju je iskoristio jedan od prisutnih, pa ju je ukrao, zbog čega je Aleksićeva bila u šoku. 

Foto: printscreen

Seka Aleksić

 

- Kada je ispoštovala svakog obožavaoca, Seka je sa Veljkom produžila na večeru. Pevačica je sve vreme bila ubeđena da je suprug poneo njenu torbu, ali, tek kad su seli u restoran, shvatila je da tašna nije kod Veljka - kazao je tada izvor blizak pevačici i dodao:

- Seka je htela da uzme telefon kako bi pozvala nekoga. Rekla je Veljku da joj doda tašnu, a on joj je odgovorio da nije kod njega. U prvi mah je pomislila da se šali, ali je ubrzo shvatila da je pokradena.

Foto: youtube.com/Blic

Seka Aleksić pevačica

 

Pevačica se nije mnogo potresla oko toga. Čak se na nastupu koji je te večeri imala pre pet godina i našalila.

- Danas sam nesvesno usrećila nekog. Onaj ko mi je ukrao tašnu, neka u zdravlju potroši pare i neka ga lepo služi telefon. Samo nek je zdravlja, telefon i torba će se kupiti - rekla je tada Seka, a prenosi Informer.

BONUS VIDEO: