DUGO SKRIVANA TAJNA BEKIJA BEKIĆA: Ceo život je krio ISTINU od javnosti, sada je sve jasno! (FOTO)


IZVOR: Republika - 28.12.2021 | 11:49


Publika ga je upoznala osamdesetih godina kao Bekija Bekića, a on je od javnosti dugo skrivao tajnu koja je isplivala na videlo.

Foto: youtube.com
DUGO SKRIVANA TAJNA BEKIJA BEKIĆA: Ceo život je krio ISTINU od javnosti, sada je sve jasno! (FOTO)

Detalj o životu pevača Bekija Bekića mnoge ne znaju, a sada je otkriven. Naime, Beki je među svojim kolegama poznat kao vrsni pevač koji svojim glasom uvek napravi dobru atmosferu, mada se o njegovom životu malo što šta zna. Uspeo je da svoj život sakrije od očiju javnosti, ali jedan detalj nije. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Beki Bekić

 

Naime, javnost i publika Bekija zna po imenu i prezimenu kojim se predstavio svima, a to je Beki Bekić. Međutim, to nije njegovo pravo ime i prezime, naime, on se zove i prezime Behulj Behuljili

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Beki Bekić u emisiji

 

Inače, Beki se osamdesetih godina pojavio sa specifičnom bojom u glasu, kojim je osvojio srca publike širom regiona. Osmeh koji krasi njegovo lice je ujedno i njegov zaštitni znak. Mada se poslednjih godina Beki povukao sa estrade, odlučio je da stavi tačku na pojavljivanja, bez preke potrebe, uživa u porodičnom životu, kao i u slavi njegovih starih hitova, bez kojih ne može da prođe nijedan ludi provod. 

BONUS VIDEO: