PEVAČICA SUMNJA U SVOJE POREKLO: Zlata Petrović priznala da ne zna ko joj je OTAC! (FOTO)


IZVOR: Melina GVERO - 13.02.2022 | 20:00


Pevačica Zlata Petrović otkrila je manje poznate detalje o njenom poreklu!

Foto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
PEVAČICA SUMNJA U SVOJE POREKLO: Zlata Petrović priznala da ne zna ko joj je OTAC! (FOTO)

Pevačica Zlata Petrović na pragu 60. godine otkrila je da ne zna ko joj je otac. Naime, ona je podelila životnu priču, u kojoj je priznala da je oca upoznala tek u 20. godini, ali da i danas nije sigurna da joj je taj čovek zaista biološki otac. Buran život, pun uspona i padova, obeležio je put folkerke koja je, bez obzira na sve, kako kaže, uspela da se izbori sa svim nedaćama i izgradi sebi srećan život.

- Oca sam upoznala tek u 20. godini i ni dan-danas nisam sigurna da je on moj biološki otac - otkrila je folkerka.

Foto: printscreen/RTVPink

Zlata Petrović

 

- Najviše sam plakala kad sam izgubila roditelje, majku i očuha, a onda i kad sam se razvodila od oba muža, taj bol ne mogu da uporedim ni sa jednim drugim, to morate da otpatite, ne možete drugačije da prođete kroz to neoštećeni - rekla je Zlata, pa se osvrnula na ljubav koju ne može da definiše bez obzira na sva dosadašnja iskustva.

- Ne znam da obrazložim šta znači ljubav, možda nikada nisam ušla u taj stadijum jer su moje veze i brakovi trajali koliko su trajali, limit im je bio pet-šest godina i onda ja nisam adekvatna da pričam o ljubavi, možda je to bila neka zaljubljenost, nešto drugo. A ta ljubav će možda nekad doći, a možda neće nikada više - ispričala je Petrovićeva u jednoj emisiji.

Inače, Zlata je rano počela da se bavi muzikom i peva po kafanama, a majka i očuh, s kojima je živela, kako je ranije pričala, udali su je mimo njene volje sa samo 14 godina za pevača Duleta Todorovića, od kog je pobegla nakon tri meseca.

Foto: printscreen/RTVPink

Zlata Petrović i Goca Božinovska

 

Hasan i Peja su ljubav mog života

Kada je već postala poznata pevačica, Zlata Petrović je prvo stupila u brak sa pevačem i kompozitorom Hasanom Dudićem, s kojim ima sina Mikija. Posle razvoda s njim udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, kom je rodila sina Jovana. Folkerka tvrdi da je sa Hasanom i Pejom u odličnim odnosima, dok s prvim suprugom nema nikakav kontakt. Na pitanje voditelja ko je ljubav njenog života, ona je odgovorila da su to upravo njena dva bivša supruga.

- Hasan i Peja su moje dve velike ljubavi jer sam s njima želela zajednicu, želela decu, hvala bogu da mi se sve to ostvarilo, ja to gledam kao opis ljubavi. S njima sam sve radila srcem i ne žalim ni za čim - zaključila je Zlata.

BONUS VIDEO: