ACA LUKAS UPUCAN ISPRED SVOJE ZGRADE! Pre 13 godina pokušan ATENTAT na pevača, evo šta se TAČNO dogodilo!


IZVOR: Republika - 22.02.2022 | 12:51


Pevač Aca Lukas preživeo je pokušaj atentata koji se dogodio ispred njegove zgrade.

Foto: republika/Aleksandra Dimić
ACA LUKAS UPUCAN ISPRED SVOJE ZGRADE! Pre 13 godina pokušan ATENTAT na pevača, evo šta se TAČNO dogodilo!

U februaru 2009. godine, dogodio se incident kada je na pevača Acu Lukasa nepoznati napadač ispalio hitac iz vatrenog oružja i pogodio ga u butinu, a sve se odigralo ispred njegove zgrade. Nekoliko nedelja nakon napada osumnjičeni za ovo krivično delo je priveden, a potom je podignuta i optužnica za teško krivično delo.

Foto: youtube.com/printscreen

Aca Lukas pre 13 godina upucan

Te noći je pevač je izašao iz zgrade i uputio se ka svom automobilu, ali pre nego što je uspeo da uđe u njega, prišao mu je čovek u crnoj jakni sa kapuljačom koji je prvo pucao u asfalt, a zatim i u Lukasovu desnu butinu. Aca je uspeo i pored nesnosnih bolova i obilnog krvarenja da pozove Hitnu pomoć, koja je odmah stigla i ukazala mu pomoć.

Iako na svu sreću nije bilo ozbiljnijih posledica, Lukas je mesecima hodao na štakama, a nakon incidenta je odmah unajmio i obezbeđenje. Nakon ovog nemilog događaja, pevač je odlučio da promeni život i u potpunosti se primiri, što mu je u mnogome pomogla i ćerka koju je dobio sa Sonjom Vuksanović.

- Kad sam video da sam gotov i da nema dalje, shvatio sam da je krajnje vreme da menjam stvari. Ne samo u fizičkom smislu, već i kada vidiš da te više niko ne gleda normalno i da ti ni rođena majka ne veruje, a ti se osećaš euforično. To je najgori stadijum koji čovek može da doživi - psihičko dno - otkrio je Aca Lukas u svojoj ispovesti tada za magazinu Story i dodao:

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aca Lukas o incidentu


- S obzirom na to da sam dobio saznanja da sam ugrožen i moja porodica i ja, verujući u ovu državu i sprovođenje zakona, zatražio sam policijsku zaštitu, jer znajući o kakvim se ljudima radi, pre svega se bojim za svoju decu i suprugu, a onda i za sebe. Imam saznanja, a ta saznanja ima i policija, da su uglavnom maloletna lica dobila unapred novac da izvrše fizički napad na mene – izjavio je tada Lukas.

BONUS VIDEO