Udala sam se iz ljubavi, ja sam EMOTIVNA SPONZORUŠA! Sanja Marinković se razvela pre više od godinu dana, a njene IZJAVE se i danas PREPRIČAVAJU!


IZVOR: Republika - 08.03.2022 | 15:08


Sanja Marinković je više od godinu dana razvedena, a neke njene izjave su podigle prašinu.

Foto: youtube.com/Novo jutro
Udala sam se iz ljubavi, ja sam EMOTIVNA SPONZORUŠA! Sanja Marinković se razvela pre više od godinu dana, a njene IZJAVE se i danas PREPRIČAVAJU!

Sanja Marinković pre više od godinu dana razvela se od supruga Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju.

Foto: printscreen

Sanja Marinković

Voditeljka je ranije dosta govorila o braku, a nakon 10 godina, Uhrin i ona su odlučili da stave tačku na emotivni odnos. Brak su dve godine održavali zbog deteta.

- Ja sam se udala iz velike ljubavi, a ne na osnovu zvanja, znanja i bilansa. Ja sam emotivna sponzoruša. Uvek se vodim emocijama. S vremenom je mom suprugu počelo da smeta što sam javna ličnost, iako on bezgranično poštuje to čime se ja bavim. Takođe, putevi su počeli da nam se razilaze, a uverenja o zajedničkom životu počela su da nam se razlikuju. Emocije su se ugasile i odlučili smo da se raziđemo. Pre nekoliko meseci smo prestali da živimo zajedno, a pre dve – tri godine smo se emotivno rastali. Čak dve godine smo se trudili da održimo brak zbog našeg sina Strahinje. Borila sam se i nije bilo lako. Nismo hteli da se rastanemo zvanično dok Strahinja ne bude srećan. On ništa nije primećivao, vrlo mudro smo to radili. Putovali smo često, trudili se da sve funkcioniše kako treba, ali shvatili smo vremenom da to ne vodi nikuda. Prethodno smo odlazili kod terapeuta da posložimo stvari zajedno i da bude što bezbolnije, iako je bilo jako teško - pričala je Sanja za medije.

Foto: printscreen/Magazin In

Sanja Marinković u emisiji

Aleksandar i Sanja su ostali u dobrim odnosima posle braka, prvenstveno zbog sina.

- Iako smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kao što je nekada bilo - istakla je Sanja za domaće medije.

BONUS VIDEO