Goca Tržan otkrila ISTINU o napuštanju grupe Tap 011! Pevačica priznala da se NISU PODNOSILI: GLEDALI SMO SE PREKO ONE STVARI!


IZVOR: Republika - 16.04.2022 | 19:37


Goca Tržan otkrila detalje odnosa članova grupe Tap 011.

Foto: e stock/Caslav Vukojcic
Goca Tržan otkrila ISTINU o napuštanju grupe Tap 011! Pevačica priznala da se NISU PODNOSILI: GLEDALI SMO SE PREKO ONE STVARI!

Pevačica Goca Tržan važi za jednu od najiskrenijih na estradi, kao i neko ko nema problem da razgovara ni na jednu temu. Tako i ovog puta iskreno progovorila o početku karijere, te se dotakla i čuvene grupe Tap 011 i otkrila zašto se odlučila na samostalnu karijeru.

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Goca Tržan o počecima

- Sećam se da smo išli kod Dekija Pantelića u Pink diskoteku, to je bila najpopularnija emisija i vozimo se Ivana i ja autobusom. Idemo na Pink autobusom. Danas prvo nađu telohranitelja i menadžera, pa naprave karijeru. Prešla sam svaki stepenik - iskrena je Goca koja otkriva koja joj je životna filozofija:

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Goca Tržan o karijeri

- Moja, inače, filozofija životna je da u životu moraš svaki stepenik da prođeš, kao u igrici. Ja ne igram igrice, ali moj muž igra. I u igrici imaš nivoe, kad dođeš na poslednji nivo, ako nisi na prvom nivou pokupio one dijamante ne možeš da završiš onaj dole i moraš ponovo da se vratiš. Treba temeljno da se ide.

Foto: youtube.com/printscreen

Goca Tržan o grupi Tap 011

Pričalo se da je grupu Tap 011 napustila kada je shvatila da u džepu ima 50 maraka, a sada je otkrila da li je to istina.

- Da, istina je. Imala sam 25 godina i bila sam u fazonu - brate. Kao bend smo bili, nekako, svako na svoju stranu. I već to nije funkcionisalo. Znaš kad, maltene, niko ni sa kim nije pričao. Samo se nađemo na tezgi i gledamo se preko one stvari. To mi više nije prijalo. Onda sam bila u fazonu da ću da nastavim da studiram. Došla sam do druge godine Poljoprivrednog fakulteta i imala sam odlične ocene. Bila sam u fazonu da ću ili da se zaposlim u nekom butiku, nešto da radim ili da studiram i završim fakultet. Tajko više nije išlo. Uopšte nisam imala ideju da ću samostalno da nastavim da se bavim muzikom. Stvarno. Bila sam odličan đak. Mogla sam bilo šta da radim, ali eto volim ovo - ispričala je Goca za Kurir.

BONUS VIDEO