NUDILI SU MI HILJADE EVRA, ALI NE ZA PEVANJE… Ivana Elektra progovorila o PROSTITUCIJI i saradnji sa Miljanom Kulić! (VIDEO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 11.05.2022 | 20:47


Ivana Elektra otkrila koliku svotu novca je dobijala, ali ne za pevanje.

Foto: Republika.rs
NUDILI SU MI HILJADE EVRA, ALI NE ZA PEVANJE… Ivana Elektra progovorila o PROSTITUCIJI i saradnji sa Miljanom Kulić! (VIDEO)

Pevačica Ivana Elektra otkrila je da je jedino što joj je brak dobro doneo zaštita od perfidnih menadžera koji pored nastupa, ugovaraju i ''after partije'' koji su zapravo pokriće za prostituciju, a dotakla se i MIljane Kulić koja je njenu pesmu ''Šampanjac'' vratila na velika vrata.

- Miljana Kulić uvek i u svakoj pesmi, snašla bi se ona, ume ona to i na nemačkom. Ona je potvrdila besmrtnost pesme, pesma je samo trajala i nikada nije prestajala i presušila, tako da što bi rekla Zorica Brunclik: ''Dobra pesma je kao vlaga, uvek probije!''

Foto: Republika.rs

Ivana Elektra o Miljani Kulić

Ivana je otkrila i da prostitucije ima i na estradi.

- Ne mislim, jer sam prestala da mislim, znam šta je to. Kada sam ja krenula u estradni svet, koliko je taj moj brak bio loš po mene, jedina dobra strana što sam u to vreme bila u braku jeste da sam imala zaštitu, zid između direktnih i indirektnih ponuda. Tek kada sam se razvela sam shvatila da ti ljudi koji se bave menažderstvom ispada da jednim delom ugovaraju nastup, a drugim delom aftere - iskrena je Ivana i dodaje da je bilo nepristojnih ponuda u karijeri:

Foto: Republika.rs

Ivana Elektra o prostituciji

- Svaka je nepristojna kada ti se kaže da se nešto podrazumeva posle nastupa, kod mene se ništa ne podrazumeva. Bilo je nekih cifara, evo i u telefonu imam da čovek napravi lepezu od nekoliko hiljada evra, ali ne za pevanje.

BONUS VIDEO