BIVŠI dečko Stanija Dobrojević dobio BLIZANCE: Slavlje trajalo do jutra, a poznat je po SKANDALIMA i TUČAMA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 08.07.2022 | 18:30


Dušan Panajotović dobio naslednike, blizanci su stigli na svet!

Foto: instagram
BIVŠI dečko Stanija Dobrojević dobio BLIZANCE: Slavlje trajalo do jutra, a poznat je po SKANDALIMA i TUČAMA! (FOTO)

Dušan Panajotivć prošle noći slavio je rođenje ćerkice Nikolete i sina Jakova, a slavlje je bilo do ranih jutarnjih sati. Inače, Dušana su često dovodili u vezu sa starletom Stanijom Dobrojevićem. Svojevremeno, Stanija i Panajotović su jednom prilikom uslikani zajedno, no, do sada starleta nikada otvoreno nije pričala o romansi sa njim. 

Foto: Printscreen RTV Pink

Stanija Dobrojević Amig show

 

Na Instagram profilu prijatelji koji su slavili sa Dušanom objavili su storije na kojima se vidi njegova pocepana majica i opis ,,Tata". 

Foto: Instagram.com

Dušan Panajotović Instagram

 

Poznati MMA borac u javnosti se pojavljivao nekoliko puta, a poslednja informacija vezana za njega datira od prošle godine kada je demolirao restoran jednog hotela na Kopaoniku jer je, navodno, konobar odbio da ga usluži.

Foto: Youtube.com printscreen

Dušan Panajotović

 

Panajotović je često upadao u incidentne situacije, a u žižu javnosti dospeo je nakon što su pojedini mediji objavili da je u jednom beogradskom klubu išamarao pevačicu Gogu Sekulić, kojoj je od udaraca pukla bubna opna. Zbog ovog incidenta, Panajotović je bio i uhapšen, ali je Sekulićeva kasnije porekla da je bila žrtva šamaranja, piše Informer. 

Foto: printsrin/TV Pink

Dušan Panajotović

 

Batine od Panajotovića, kako su mediji pisali, dobio je i fudbaler Vladimir Volkov, s kojim se navodno sukobio na jednom splavu, i to zbog starlete Soraje Vučelić. Mediji su tada preneli da je incident izazvao Volkov jer je "dosađivao" Vučelićevoj, kojoj je potom "u pomoć pritekao" Panajotović, prenosi Informer. 

BONUS VIDEO: