Voja Nedeljković dobio POZIV koji je sve promenio! Voditelj ostao u ŠOKU: Mislio sam da je neka GREŠKA!


IZVOR: Republika - 14.08.2022 | 11:52


Vojislav Voja Nedeljković ispričao je kako je postao voditelj ''Zvezda Granda''.

Foto: Instagram.com
Voja Nedeljković dobio POZIV koji je sve promenio! Voditelj ostao u ŠOKU: Mislio sam da je neka GREŠKA!

Voditelj Voja Nedeljković od 2013. godine vodi poznato muzičko takmičenje ''Zvezde Granda'', a kako sam priznaje i posle višedecenijske karijere, ostao je zatečen ovim pozivom.

- Kada me je pozvao, mislio sam da je greška. Kaže: ''Alo, trebaš mi za juče, odmah'', kao što to biva kod njega da mu uvek trebaš za juče. Pitao sam o čemu se radi jer sam ja tada snimao razne reklame za Grand i slično, pa sam mislio da je vezano za to. Kaže on meni: Trebaš mi za ''Zvezde Granda'', slušaj da ti objasnim pravila - počeo je priču Voja, koji ne krije da je mislio da je Saša napravio grešku i ponovio mu sa kim razgovara:

Foto: youtube.com/Iz Profila Tv Grand

Voja Nedeljković

- Kaže on meni da vrlo dobro zna sa kim priča i pozove me odmah da dođem na Bežanijsku kosu da pričamo, ako hoću, hoću, ako ne, ne moram. Tako to ide kod njega sve  odmah, nema čekanja - dodao je voditelj koji nije izdržao, a da ne pita zašto je baš on bio izbor za ovaj posao:

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Voja Nedeljković u ''Zvezdama Granda''

- ''Znam ja otprilike sve al' meni je zanimljivo da tebe ubacim u tu priču. Imaš profil psihologa, znaćeš koga treba ubrzati, koga usporiti, koga da spustiš, koga da utešiš'' rekao mi je tad. I zaista sam se u početku snašao iako mi je sve to bilo strano. Bio je u pravu, baš je bilo mnogo situacija gde je bilo i suza i smeha, a Boga mi i onesvešćivanja - ispričao je Voja, piše Grand Online.

BONUS VIDEO: