HIT FOTKA! Đani u avionu sa dve RAZLIČITE čarape, folkera poterao MALER! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.09.2022 | 14:00


Đani se našalio na sopstveni račun!

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
HIT FOTKA! Đani u avionu sa dve RAZLIČITE čarape, folkera poterao MALER! (FOTO)

Popularni folker Radiša Trajković Đani na Instagram profilu objavio je hit fotku iz biznis klase. Naime, folker je u žurbi potpuno obnevideo je, pa je na noge navukao različite čarape.

Ovo je shvatio tek kada je seo u avion i pripremio se da uživa, a kako se vozio biznis klasom, mogao je da legne, prilikom čega je primetio da ima potpuno različite čarape.  POGLEDAJ GALERIJU

 

On se našalio tim povodom, pa je na Instagram profilu objavio fotografiju kako bi imao kao dokaz. 

Podsetimo, Đanijev koncert u mestu Lipe prekinut je zbog dojave o bombi. Folker je trebalo da nastupa u mestu u blizini Smedereva, ali nije stigao ni da zapeva pošto su pripadnici MUP sve prekinuli.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Radiša Trajković Đani

 

- Đani uvek pravi nenormalno dobru atmosferu. On je pravi narodski čovek, nekada siđe i među publiku, svi pevamo s njim uglas. Čovek peva svaki dan u nedelji. Ko zna, možda neke ljubomorne mlađe kolege, neki početnici, namerno su ovo uradili. Mnogi ne mogu da se nose sa činjenicom da folker radi više nego ikad. Ili je u pitanju neki bolesnik što zove sve redom. Svašta se danas dešava - kaže dečko koji je bio tamo na licu mesta.

BONUS VIDEO: