Baka Prase na SASLUŠANJU! Jutjuberovo PROSTAČKO ponašanje zgrozilo javnost, ispred policije pokazuje SREDNJI PRST! (VIDEO)


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 03.10.2022 | 08:47


Bogdan Ilić na saslušanju pokazao nevaspitanje.

Foto: V. Lukić
Baka Prase na SASLUŠANJU! Jutjuberovo PROSTAČKO ponašanje zgrozilo javnost, ispred policije pokazuje SREDNJI PRST! (VIDEO)

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase stigao je na saslušanje u policijsku stanicu ''29. Novembar''.

On je ponovo pokazao svoje prostačko ponašanje i nekulturu, te sve vreme pokazivao srednji prst novinarima i prisutnima ispred policije i u stanici. Jutjuber je kukavički odbio poligraf na koji ga je pozvao vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, a na pitanje zašto se nije pojavio, nije smeo da odgovori. POGLEDAJ GALERIJU

Kolika je kukavica i koliko ga otac sveštenik nije vaspitao, pokazuje i njegovo neartikulisano ponašanje, strah da odgovori na pitanja, kao i momentalno skretanje sa teme kada se radi o njegovim kriminogenim radnjama, povezanost sa krimi grupama, kao i intimni odnosi sa maloletnicama.

Umesto da pokuša da se odbrani, mada bi teško uspeo u tome i odgovori na goruća pitanja, on je počeo da viče, unezvereno beži i pokazuje srednji prst, ionako samo to i ume.

BONUS VIDEO: