Jovana Jeremić novi član žirija ''Zvezde Granda''? Voditeljka otkrila umesto koga dolazi u takmičenje!


IZVOR: Republika - 22.10.2022 | 09:30


Voditeljka Jovana Jeremić kandidovala se za članicu žirija ''Zvezda Granda''.

Foto: printscreen/instagram.com/jovanajeremić
Jovana Jeremić novi član žirija ''Zvezde Granda''? Voditeljka otkrila umesto koga dolazi u takmičenje!

Jovana Jeremić našla se u žiži javnosti nakon izjave za Sašu Popovića da se ''fucnuo'', što je izazvalo brojne komentare, a ona je sada za Svet objasnila šta je mislila tom rečenicom.

– Ja pratim sve što se dešava u medijima, i bavim se i šoubiznisom, a ne samo no-vinarstvom, zato i jesam najpopularniji voditelj u zemlji i regionu. Čak sam popularnija i od 99 odsto pevačica.  Moja slava je takva. Što se tiče Saleta, normalno je da ću prokomentarisati prelazak Zvezda Granda na Pink jer to jeste nuklearna bomba na medijskom polju, a koju je Željko Mitrović svesno i uspešno bacio – rekla je Jovana pa dodala:

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić o Saši Popoviću

– Ja Sašu ekstremno poštujem. On je veliki profesionalac, ali da se malo fucnuo, jeste. Osedeo je, što je normalno i ide sa godinama. I ja ću se fucnuti u njegovim godinama, ali ću se truditi da ne menjam tim koji dobija. Mislim da su se Zvezde Granda vratile tamo gde i pripadaju i da nije ni trebalo da odlaze. Mislim da je Saša naučio životnu lekciju, a Željko ga je prihvatio, što mnoge gazde ne bi uradile – jasna je Jeremićka, a onda sve iznenadila odgovorom na pitanje ko joj je najzanimljiviji u žiriju.

– Ja, ja ću biti nova članica. Kandidujem se kod Popovića da budem novi član žirija - rekla je Jovana, pa dodala:

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić o Zvezdana Granda

– Ne, ne. Neka me ubace kao sedmog člana žirija, kao dodatak. Ja im falim. 

BONUS VIDEO: