ONE SU MOJE DVE VELIKE LJUBAVI! Olga Odanović otkrila TAJNU koju su svi želeli da znaju! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 16.12.2022 | 08:48


Serija "Radio Mileva" postigla je veliku popularnost, a svi se pitaju koga Mileva, koju glumi Olga Odanović više voli, Sonju ili Nataliju?

Foto: Republika
ONE SU MOJE DVE VELIKE LJUBAVI! Olga Odanović otkrila TAJNU koju su svi želeli da znaju! (VIDEO)

Našu glumicu Olgu Odanović zapažena je u brojnim televizijskim ulogama, a posebno je zablistala u seriji "Radio Mileva", koja prati tri generacije porodice Majstorović, a sada je više govorila o uspehu lika koji tumači u popularnom projektu. 

Na samom početku, glumica nije krila skromnost, pa je otkrila da nema nikakvih novogodišnjih želja: 

-Ja sebi želje ne ispunjavam, želja više i nemam. Mojim dragim sugrađanima bih poželela da nam se vrati radost i osmeh, tada će sve biti lepše i bolje. Ljudi možda misle da to nije važno, ali to je za mene najvažnije, da imamo radosti - rekla je Ogla za Republiku. 

Foto: Republika

Olga Odanović

Olga je za široke narodne mase otkrila da će biti i treće sezone "Radio Mileve", te istakla da joj je cela ekipa serije prirasla k srcu: 

-Ja bez svojih kolega u "Radio Milevi" ne bih postojala. Zaista sam zahvalna celoj ekipi, od kostima, šminke, mojih scenaca, direktora fotografiji, producenata... Zaista svi funkcionišemo kao jedna porodica - istakla je glumica. 

Za koga se više vezala, za ćerku ili za unuku, Olga Odanović kaže:

-Za obe! Iako su seriji deluje kao da sam više na strani Sonje, Natalija mi je podjednako draga. One su moje dve velike ljubavi - objasnila je ona. 

Šta je još rekla Olga Odanović za Republiku, pogledaje u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: