POSETILI SMO KUĆU SLOBE I JELENE RADANOVIĆ NAKON INCIDENTA: Evo šta su nam komšije otkrile da se dešavalo preko noći!


IZVOR: Republika/O. B. - 27.05.2023 | 08:20


Posetili smo porodičnu kuću Radanovića, evo šta smo tamo zatekli!

Foto: Instagram/ST/Printskrin
POSETILI SMO KUĆU SLOBE I JELENE RADANOVIĆ NAKON INCIDENTA: Evo šta su nam komšije otkrile da se dešavalo preko noći!

Nakon što je prošle noći Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića pretrpela nasilje od strane bivšeg supruga, portal Republika posetio je kuću u kojoj njih dvoje žive. Naime, Jelena je, kako je Telegraf pisao, navodno slučaj prijavila policiji, a potom otišla u kuću, kako bi došla sebi.

Ona se prošle noći za Republiku oglasila i otkrila da joj se stanje ujednom trenutku pogoršalo, jer se uplašila i nije joj bilo svejedno. POGLEDAJ GALERIJU

 

No, kako saznajemo, preko noći se ništa dramatično nije dešavalo. Komšije su, koje smo zatekli na licu mesta, otkrila da se tokom noći ništa nije dešavalo, što bi ukazalo da se nakon incidenta ponovo nešto odigralo. 

- Ja koliko znam, ništa se nije desilo, nismo je videli, ona je stvarno uvek fina, uvek se kulturno javi, pita me uglavnom kako sam, kad vidi da nosim kese, pita me da li mi treba pomoć. Tako i Sloba, stvarno su uvek fini i ugledni, nikada sa njima nisam imao probleme, a nikada ni oni nisu bili problematični. Stvarno je strašno to što joj se desilo, baš strašno, ja stvarno osuđujem svaki vid nasilja i uvek sam protiv toga, naročito prema ženi koja je skoro dobila bebu - rekao je prvi komšija Radanovića za Republiku. 

BONUS VIDEO: