"ŠTA ĆU I JA MEĐU ŽIVIMA..." Otkrivamo bolnu pozadinu tetovaže ubijene Noe, uzela stihove Seke Aleksić koje LEDE KRV U ŽILAMA!


IZVOR: P. R. - 11.07.2023 | 11:55


Simbolični detalj sa tela Noe Milivojev tera jezu u kosti!

Foto: Printscreen/TikTok
"ŠTA ĆU I JA MEĐU ŽIVIMA..." Otkrivamo bolnu pozadinu tetovaže ubijene Noe, uzela stihove Seke Aleksić koje LEDE KRV U ŽILAMA!

Transrodna tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17. juna, a njeno iskasapljeno telo nađeno je 6. jula, i to u stanu u centru Beograda, a osumnjičeni za ubistvo, Ognjen Dabetić (33) je odmah uhapšen i sve je priznao. Ona će danas biti sahranjena u rodnom mestu i tako ispraćena na večni počinak, međutim, detalji iz njenog privatnog života i dalje intrigiraju javnost.

Naime, kako je Republika prva pisala, Milivojeva je bila veliki ljubitelj tetovaža, te je tako i svoje telo "ukrasila" sa čak nekoliko, a slika leptira na njenoj butini pokrenula je lavinu priča. Ubica je upravo sa ovog dela isekao deo kože kako bi je sačuvao, pre nego što je iskasapio i ostatak tela. POGLEDAJ GALERIJU

Kako sada saznajemo, samo par sati pre Noine sahrane, tiktokerka je inspiraciju za tetovažu leptira preuzela iz pesme "Poslednji let" koju izvodi Seka Aleksić. Naime, suočena sa bolom i nemirima u svom životu, Noa je pomenutu numeru poistovetila sa svojim životom, a kada se kockice sklope, njeni stihovi lede krv u žilama.

"Šareni leptiru mog sivila, ne idu ni nevini sa krivima, šta ću i ja među živima...", glase reči pesme koje uteruju jezu u kosti, a pored tetovaže mogu se uočiti i povrede i rane nastale usled samopovređivanja.

Foto: Privatna arhiva

Noa Milivojev

Podsetimo, sumnja se da je Ognjen Dabetić Nou Milivojev najpre zadavio kablom, a zatim je njeno telo raskomadao nožem i potopio ga u kiselinu. Međutim, nož kojim je počinio stravičan zločin navodno još nije pronađen, a sumnja se da ga je bacio u Savu.

BONUS VIDEO: