DESINGERICA RASKRINKAN DO SRŽI, PUKLA BRUKA NAKON AFERE SA MAJOM: Balkanska muškarčina sa ŽENSKIM OBRVAMA!


IZVOR: Republika - 12.08.2023 | 22:31


Reper Desingerica dospeo je u žižu javnosti zbog skandaloznih nastupa, a sada se pojavili još šokantniji detalji!

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković
DESINGERICA RASKRINKAN DO SRŽI, PUKLA BRUKA NAKON AFERE SA MAJOM: Balkanska muškarčina sa ŽENSKIM OBRVAMA!

Kontroverzni reperski dvojac Desingerica (Dragomir Despić) i Pljugica (Luka Bijelović) ne prestaju da šokiraju javnost svojim nastupima, ali i ponašanjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Njihovi nastupi su zgranuli region, a jedan od najskandaloznih je nekoliko dana bio tema medija, kada je reper udarao devojku patikom po glavi, a samo nešto kasnije se izuo nasred bine i svoja stopala gurao publici u lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Dragomir je postao poznat javnosti nakon jezivih izjava o ženskom polu i prava žena generalno, a sebe smatra poznatom facom, muškarčinom i pravim Balkancem.

Ono što je zanimnljivo, a oštrom oku fanova i ljubitelja društvenih mreža nije promaklo jesu obrve repera, koje su uredno sređene nalik nekoj devojci.

Foto: Instagram.com

Desingerica Instagram

Neki od njih sumnjaju da su možda i istetovirane što ne bi bilo čudno jer Desingerica pored muzike drži i salon za tetovaže.

Da ironija bude veća, oblik je vrlo "ženski" za nekoga ko se predstavlja sirovim Balkancem i pravim muškarcem, piše Kurir.

Podsetimo, portal Republika je pre nekoliko dana prvi objavio novu aferu ovog kontroverznog repera sa starletom Majom Marinković. Naime, njihov snimak iz bazena se pojavio na društvenoj mreži Instagram, nakon čega se pokrenula priča da je starleta uspela da zavede ponovo oženjenog repera. POGLEDAJ GALERIJU

 

BONUS VIDEO