LUKAS JE GODINAMA ĆUTAO O PLANU ZA LIKVIDACIJU: "Hteli su da me UBIJU u ZATVORU, samo me je ON sačuvao"


IZVOR: Republika/O. B. - 14.08.2023 | 12:50


Aca Lukas progovorio o zatvorskim danima i kako su planirali da ga likvidiraju!

Foto: Pixabay.com, RTV Pink printscreen
LUKAS JE GODINAMA ĆUTAO O PLANU ZA LIKVIDACIJU: "Hteli su da me UBIJU u ZATVORU, samo me je ON sačuvao"

Pevač Aca Lukas nedavno je progovorio o mnogim temama koje su šokirale naciju. Iako je njegov život u javnosti vrlo izložen, te je i pisao autobiografsku knjigu, mnoge priče devedesetih ostale su manje otkrivene. 

Muzičar koji je uhvaćen u akciji Sablja nakon ubistva srpskog premijera Zorana Đinđića i robijao pola godine, lečio se od kokaina, te je upucan ispred vlastite zgrade, ali nakon svih životnih trauma stoji čvrsto na zemlji.

Foto: ATA Images

Aca Lukas

 

U zatvoru je proveo pola godine, a u svojoj autobiografskoj knjizi 'Ovo sam ja' napisao je da je imao lisice na rukama kad se u zatvorskom hodniku susreo sa Cecom Ražnatović, kako su ga čuvari skidali do gole kože i ponižavali, te da je u zatvoru shvatio da čovek može živeti bez seksa, ali ne i bez pesme.

- Jednog dana mogu vam dati intervju samo o svojim zatvorskim danima. To je tako zapetljana priča. Bilo je svega! Poput planova da me tamo ubiju i da ne dočekam izlazak živ! Imao sam sreće i onaj gore me čuvao, iako nisam neki vernik, da se nisam našao na mestu gde su me trebali likvidirati. Pola sam godine proveo u zatvoru jer su mi u ženinoj sobi našli pištolj koji je bio pokvaren, a inače sam imao u podrumu druga dva koja nisu našli. Ta vlast napravila veliki propust - rekao je sa dozom ironije, a već 2009. upucan je u nogu ispred svoje zgrade na Novom Beogradu.

Foto: RTV Pink

Aca Lukas u Premijeri

 

- Prišao mu je mladić u crnoj jakni s kapuljačom, izvadio pištolj, pucao i pobegao.

BONUS VIDEO: