OD OVOG MOMENTA JE NIJE NI VIDEO, NI ČUO! Pevač progovorio o poznanstvu sa svirepo ubijenom Nizamom Haćimović!


IZVOR: Republika/M. I. - 18.08.2023 | 12:40


Pevač Maid Hećimović se javno oprostio od prijateljice Nizame!

Foto: Printscreen/www.youtube.com/xfactoradria, Facebook
OD OVOG MOMENTA JE NIJE NI VIDEO, NI ČUO! Pevač progovorio o poznanstvu sa svirepo ubijenom Nizamom Haćimović!

Pevač Maid Hećimović,  pre 10 godina je zaludeo Srbiju, kada je izveo numeru Zdravka Čolića "Noć mi te duguje" u "X Faktoru", otkrio je koliko je zapravo poznavao tragično nastardalu ženu iz Gradačca Nizamu Hećimović.

- Pre 15 godina smo igrom slučaja nekoliko puta biti u istom društvu. Sigurno je desetak godina nisam niti video, niti čuo, i mislim da nisam adekvatan da govorim o tome, kao neko ko ju je, eto, površno poznavao - rekao je pevač za Telegraf.

Foto: Dnevni Avaz/ A.Bešić, Društvene mreže

Nizama Hećimović

 

- Samo mogu reći za to malo što sam je poznavao da je uvek bila vedra, nasmejana i prijatna, kako sam i napisao na svom Instagram storiju - dodao je on.

- Draga Nizama, verujem da si na nekom puno lepšem mestu, bez patnje i bola i da si nasmejana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao - napisao je Maid Hećimović na svom Instagram profilu.

Foto: printscreen/instagram.com/maidhecimovic

Maid Hećimović

 

Podsetimo, Nermin Sulejmanović ubio je svoju nevenčanu suprugu, koju je pre toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu. Ceo region ostao je u šoku zbog postupaka ovog muškarca, koji je kasnije, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO: