"OPADA MI KOSA" Slobina Jelena zbog TRUDNOĆE muči muku - zapitala se da li je ovo PRAVEDNO (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 04.09.2023 | 19:35


Jelena Radanović otkrila sa kojim se sve problemima susrela nakon trudnoće!

Foto: Instagram.com
"OPADA MI KOSA" Slobina Jelena zbog TRUDNOĆE muči muku - zapitala se da li je ovo PRAVEDNO (FOTO)

Popularni pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović su konačno uhvatili malo slobodnog vremena za zajedničko letovanje. On je preko leta imao nastupe svakodnevno, a ona ga je posetila zajedno sa sinom Damjanom. Danas je Jelena objavila snimak sa plaže i otkrila sa kakvim se sve problemima na plaži.

Foto: Instagram.com

 

- E, evo istina... Hiperpigmentacija. Alergija na sunce zbog hormona, trudnoće... Proširene vene... A ovaj gospodin u vodi, on grmi, njemu nije ništa, a on isto ima dete kao ja... - rekla je Jelena, pa dodala:

- Zaboravih da kažem da mi opada kosa i da imam i po temenu nešto slično temenjači. Gde je ovde pravda pitam? - istakla je ona.

Jelena je potom usnimila Slobu, koji je uživao u moru.

- Gospodin u vodi... I ja bih ovako mahala i slala poljupce da nemam celulit i strije - našalila se Jelena.

Foto: Instagram.com

 

Jelena i Sloba uživaju na moru nakon neprijatne situacije koja ih zadesila. Sloba Radanović je nedavno obavestio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram da je lopov upao u kuću njegove tašte na Zvezdari u 4 sata ujutru i da se ona našla oči u oči s njim. Nakon toga, pevač je njegovu fotografiju objavio i zatražio pomoć u njegovoj identifikaciji i ponudio nagradu. Takođe je postavio fotografiju papuča koje je provalnik ostavio za sobom.

Nakon što je javnost ostala u šoku zbog vesti da je nepoznata osoba opljkačkala taštu pevača Slobe Radanovića, on se oglasio putem društvene mreže Instagram i obavestio da je lopov uhapšen. Radanović je najpre objavio fotografiju prestupnika, a zatim i obavestio javnost da je pravda postignuta, te i pohvalio nadležne organe što su brzo reagovali.

- Provalnik je malopre pronađen i uhapšen. Bravo za našu policiju - napisao je pevač u svojoj objavi, te zajedno sa svojom suprugom Jelenom i njenom opljačkanom majkom odahnuo.

BONUS VIDEO: