ŠOK PREOKRET! Milan Milošević ZVANIČNO dobio POZIV, objavljeni svi detalji razgovora!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.10.2023 | 17:40


Milan Milošević sve je šokirao!

Foto: Nebojša Mandić
ŠOK PREOKRET! Milan Milošević ZVANIČNO dobio POZIV, objavljeni svi detalji razgovora!

Voditelj Milan Milošević, poznat po svom šarmu i duhovitosti, odlučio je da isproba nešto novo i zabavno na Instagramu. Objavio je Instagram priču u kojoj se snimao koristeći filter koji simulira dolazni poziv. Evo kako je to izgledalo:

Foto: Instagram.com

Milan Milošević

 

Milan Milošević, sa osmehom na licu, otvara Instagram i bira filter za dolazni poziv. Ekran njegovog telefona odjednom se pretvara u interfejs za dolazni poziv, a njegovo ime se pojavljuje kao ime pozivaoca. Zatim, Milan počinje da se snima.

On se ponaša kao da je upravo dobio poziv, izražavajući iznenađenje i radoznalost. Njegov osmeh se širi dok gleda u kameru, a onda podiže telefon kao da odgovara na poziv.

Foto: Republika TV

Milan Milošević

 

Nakon što završi “poziv”, Milan se smeje i maše u kameru pre nego što završi snimanje priče. Onda objavljuje priču na svom Instagram profilu, gde je brzo privukla pažnju njegovih pratilaca.

Ova Instagram priča bila je zabavan način za Milana da komunicira sa svojim pratiocima i pokaže svoju kreativnost. Njegovi pratitelji su uživali u ovoj jedinstvenoj i duhovitoj priči, ostavljajući brojne komentare i lajkove.

BONUS VIDEO: