ZAHVALNA SAM ŠTO SI BAŠ TI MOJA MAMA: Ćerka poznatog glumačkog para raznežila sve EMOTIVNOM OBJAVOM!


IZVOR: Republika - 09.11.2023 | 16:30


Anđela Jovanović sa majkom Brankom Pujić otputovala u Veneciju, gde su po drugi put proslavile njen rođendan.

Foto: Instagram
ZAHVALNA SAM ŠTO SI BAŠ TI MOJA MAMA: Ćerka poznatog glumačkog para raznežila sve EMOTIVNOM OBJAVOM!

Anđela Jovanović, ćerka poznatog glumačkog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić, nikada preterano nije volela da se eksponira. Međutim, sada je na Instagram profilu podelila privatne slike sa jednog putovanja, gde su po drugi put proslavile Brankin rođendan.

Foto: Instagram

Anđela Jovanović

Naime, majka Anđele Jovanović, glumica Branka Pujić, pre tri dana je proslavila 60. rođendan, a ćerka joj je putem društvene mreže Instagram uputila emotivnu čestitku, a sada je podelila fotografije iz Venecije, gde su ponovo slavile.

Foto: Instagram

Anđela Jovanović sa majkom

- Majkice moja, jače svetlo od tvog još videla nisam. Hvala ti sto nas sve obasjavaš nežnošću, ljubavlju i dobrotom. Što si široka kao vasiona, što razumeš svakoga, što je tvoja vera u ljude dirljiva, a tvoja ljubav zaista bezuslovna. Inspiracija si svakog dana i ideal kome težim. Zahvalna sam što si baš ti moja mama! Srećan 60. rodjuš, voli te tvoja ćerkica do neba - poručila je Anđela. 

Foto: Instagram

Branka Pujić proslavila 60. rođendan

Podsećamo, da su se Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš nedavno tajno venčali na velikom salašu u Krčedinu, a novopečeni bračni par okupio je samo užu rodbinu i najbliže prijatelje kako bi proslavili ovaj poseban dan. Gagi i Branka su bili ponosni na svoju naslednicu, te su joj ispunili sve želje, a u njihovim očima se mogla videti ogromna sreća.