NIKOM NISAM BILA PRVA ŽENA! Voditeljka priznala da je sa drugim suprugom potpisala predbračni ugovor!


IZVOR: Republika - 13.11.2023 | 15:30


Suzana Mančić progovorila o stvarima o kojima je godinama ćutala.

Foto: M.M./ATAImages
NIKOM NISAM BILA PRVA ŽENA! Voditeljka priznala da je sa drugim suprugom potpisala predbračni ugovor!

Voditeljka, pevačica i glumica Suzana Mančić bila je gošća jedne emisije, te otvoreno je pričala o problemima sa trudnoćama, svojim ćerkama i ljubavima.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Suzana Mančić

Naime, Suzana je otkrila da je sa svojim drugim suprugom potpisala predbračni ugovor kako bi svi bili srećni i zadovoljni. Ona je objasnila da je to inicirala zbog različitog načina podele imovine u Grčkoj i Srbiji. 

- Jašta da se plašio oko imovine, zato sam to i uradila - rekala je Suzana u emisiji  "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" , te priznala da je bila treća žena svog prvog supruga, i kako nikome to ne želi:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Suzana Mančić sa suprugom Simeonom

- I svakoj devojci bih poželela da nekome bude prva žena jer ja nikome nisam bila prva žena.

Osim toga Suzana je istakla da traje već mnogo godina u javnosti, iako nikada nije imala veliki hit ili solistički koncert. Ipak, ponosna je na svoju bogatu televizijsku karijeru i saradnju sa najboljima.

Foto: printscreen/instagram.com/suzanamancicofficial

Suzana Mančić sa ćerkom

Takođe, istakla je da je ponosna na svoje ćerke koje je dobila u prvom braku, ali i na uspešan drugi brak u kom je bilo svađa. Mančićka je otkrila da je imala komplikacije prilikom ostajanja u drugom stanju, kao i da je imala više spontanih pobačaja pre nego što je rodila svoju prvu ćerku. Takođe, druga ćerka joj se rodila prevremeno, što je bilo veoma stresno za nju.