SINE, JAVI SE MAJCI DA ZNAM DA SI DOBRO: Jauci Kodićeve majke odzvanjaju Lešćem, zbog ovih reči SRCE PUCA NA KOMADE!


IZVOR: Republika/A.N. - 06.12.2023 | 11:50


Jasna grca u suzama na pomenu Aleksandra Kodića, Republika donosi sve detalje!

Foto: ST/Nemanja Pančić
SINE, JAVI SE MAJCI DA ZNAM DA SI DOBRO: Jauci Kodićeve majke odzvanjaju Lešćem, zbog ovih reči SRCE PUCA NA KOMADE!

Čuveni harmonikas Mirko Kodić danas na groblju Lešće daje 40 dana svom sinu, Aleksandru Kodiću, koji je iznenada preminuo u snu. Porodica se danas okupila na groblju povodom ovog tužnog događa, a došli su i prijatelji i Mirkove kolege.

Aleksandrova majka Jasna nije dolazila sebi od tuge i suza, ona se slomila na grobu svog sina. Jasna nije prestala da grca u suzama, a u jedom trenutku obratila se svom sinu rečima koje su svima uterale jezu u kosti. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Majka Aleksandra Kodića Jasna

- Muke moje, šta je ovo, sine majkin. Svi su ti došli, da budeš sav u cveću... Javi se sine majci, da znam da si dobro - govorila je kroz jecaje majka Aleksandra Kodića na današnjem pomenu povodom 40 dana od njegove smrti. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Majka Aleksandra Kodića Jasna mazi grob svog sina

Podsćeanja radi, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom domu na Karaburmi, a on je ispraćen na večni počinak uz "Besmrtnu pesmu" Miroslava Mike Antića, a potresni stihovi tog dana bacili su sve u trans od plakanja. Poznato je da je mladi Kodić bio konobar u jednom prestižnom kafiću i restoranu, a kako smo uspeli da saznamo, među kolegama je bio baš voljen. Takođe, Aleksandar je bio veliki fan Crvene Zvezde od malena i gotovo nijednu utakmicu nije propustio, što je dokazao fotografijama sa istih. Inače, mladi Kodić nikada nije želeo preterano da se eksponira, pa su mu i društvene mreže uglavnom "zaključane".

BONUS VIDEO: