NAŠ POZNATI VODITELJ POSTAO PROSTITUTKA: Oblači se u ŽENSKO i zadovoljava MUŠTERIJE, evo na koji način dolazi do KLIJENATA!


IZVOR: Republika/O. B. - 08.12.2023 | 16:04


Bivši voditelj Daniel Pinter izneo je u javnost sve detalje o svom poslu, te otkrio kako je postao prostitutka.

Foto: Instagram.com printscreen
NAŠ POZNATI VODITELJ POSTAO PROSTITUTKA: Oblači se u ŽENSKO i zadovoljava MUŠTERIJE, evo na koji način dolazi do KLIJENATA!

Bivši voditelj Javnog servisa Daniel Pinter povukao se sa malih ekrana pre desetak godina. Naime, on je svojevremeno radio kao spiker RTS-a, RTV-a, Tv Melos, TV Panonija, kao i  TV Kanal 9 u Novom Sadu, stoji na Vikipediji.

- Radio sam kao pravnik četiri godine, uredno išao u sud, ali me to nije držalo. Bio sam i voditelj u RTV Vojvodina, ali sam na kraju počeo da se bavim "masažama" - rekao je ranije za "24 sata".

 

 

Televizijskim poslom počeo je da se bavi 1997, a prestao 2010. godine, kada je shvatio da više ne može da vodi dvostruki život. 

- Vrlo je teško nekome ko je drugačiji da se bavi određenim profesijama. Sada preko dana radim u jednoj privatnoj firmi, a uveče stavljam periku, uzimam perje i zadovoljavam klijente. Svoj posao zovem masažama, mada je to naprosto prostitucija.

On se nije libio da govori o svojoj intimi i detaljima poslovanja. 

- Baš sam se iznenadio. Bio sam neiskusan i očekivao da će me kontaktirati stariji ljudi. Obraćali su mi se klinci sa oko 20 godina. Kakvi su to frajeri! Zgodni su i šarmantni, a padaju na trans izgled. Oni vole radodajne žene, a to što imam penis ih dodatno loži - kaže Daniel, pa dodaje: 

 

 

- Vrlo su pažljivi, maltene nežni. Poštuju me. Posmatraju me kao ženu, pitaju da li smeju ovo ili ono i izvinjavaju mi se. Kao da se pravdajući se meni pravdaju sebi samima - opisuje on.

On već godinama živi u Antverpenu, a radi u Briselu. 

- Radim u Briselu, a živim u gradu Antverpenu i to u stanu vlade gde naravno plaćam rentu. Inače, grad u kom živim je druga po veličini luka u Evropi i najbogatiji je grad u Belgiji. Smešten je na severozapadu zemlje u regionu Flandriji. Iako po veličini spada u manje gradove, ne samo da predstavlja privredni, već je to i modni, kulturni i turistički centar kako Belgije tako i Evrope. Inače, posao sam dobio prvenstveno zbog toga što je moj raniji aktivistički rad u Srbiji ovde prepoznat i vrednovan - objašnjava Daniel za portal mojnovisad.

 

 

Njegova porodica je prihvatila njegov posao, ali više voli da ga gleda u muškom izdanju. 

- Iako emancipovani ipak imaju određene rezerve prema nekim mojim hobijima i vidim da im više odgovara da odlazim u muškom izdanju, pa im izlazim u susret zbog toga - rekao je ranije za B92 Daniel.

BONUS VIDEO: