PRETUČENA ĆERKA NAŠE GLUMICE: Stravični detalji INCIDENTA, završila u Urgentnom sa OZBILJNIM POVREDAMA, sada se sve otkrilo!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.12.2023 | 12:42


Ovo su svi detalji stravične priče o pretučenoj ćerki naše poznate glumice!

Foto: Društvene mreže
PRETUČENA ĆERKA NAŠE GLUMICE: Stravični detalji INCIDENTA, završila u Urgentnom sa OZBILJNIM POVREDAMA, sada se sve otkrilo!

Sara Blam Bradić, ćerka poznate glumice Nade Blam, postala je žrtva nasilja 2015. godine kada je brutalno pretučena u jednom beogradskom klubu. Razlog ovog nemilog događaja bio je jednostavan - Sara je odbila udvarača. Kako je sama ispričala, nepoznati mladić je počeo da je smara i vređa, nakon čega je usledio fizički napad u vidu slomljenog nosa. Posledice ovog napada su bile ozbiljne, te je Sara morala biti operisana na Vojno-medicinskoj akademiji.

 

 

Nakon incidenta, Sara se suočila sa teškim fizičkim i psihičkim posledicama. Kroz podršku supruga Marka i psihijatra, uspela je da prebrodi traumu i povrati se svakodnevnim aktivnostima. Pored toga, važnu ulogu u njenom oporavku imala je i podrška njihove naslednice Line. Sara je uspešno nastavila svoju karijeru kao kostimografkinja u Narodnom pozorištu u Beogradu i stilistkinja na televiziji, često sarađujući sa svojom majkom, Nadom Blam.

- Imala sam ozbiljan incident, nakon kog sam ceo dan provela u Urgentnom centru i policiji. Meni nepoznat dečko, koji me je smarao i vređao i koga sam pokušala da se rešim, me je između ostalog, počupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem i krenula sam da izađem iz kluba. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i napravio prelom na tri mesta - otkrila je Sara nekoliko dana nakon incidenta, a za pomoć se Nadina ćerka obratila i psihijatru koji joj je pomogao da prebrodi prve dane šoka, i da se izbori sa psihičkim posledicama nasilja koje je preživela.

 

 

Nasilje zbog odbijanja udvarača je ozbiljan problem sa kojim se suočavaju mnoge žene širom sveta. Sara Blam Bradić je hrabro izašla u javnost sa svojim iskustvom, ističući važnost podrške i borbe protiv nasilja. Njen primer pokazuje da je moguće prebroditi traumu i vratiti se normalnom životu, te da je podrška porodice i stručnjaka od ključnog značaja u procesu oporavka.

BONUS VIDEO: