OVO NAM JE POSLEDNJE VEČE! Dragana Mirković više neće da peva! Evo šta je poručila publici na koncertu!


IZVOR: Republika/ D. L. - 18.02.2024 | 13:45


Arena je ozbiljan projekat koji mnogo košta, bolje da to ubuduće nekome poklonim i usrećim ga, rekla je folkerka.

Foto: ATAImages
OVO NAM JE POSLEDNJE VEČE! Dragana Mirković više neće da peva! Evo šta je poručila publici na koncertu!

Folk zvezda Dragana Mirković proteklog vikenda obeležila je jubilej od četiri decenije postojanja na muzičkoj sceni sa dva vezana spektakularna koncerta humanitarnog karaktera u Areni i poručila publici da je to ujedno i poslednji put da se druži s njima u takvom ambijentu.

 

Naime, pevačica je istakla da je povodom 40 godina karijere imala potrebu da se oduži vernim obožavaocima ovakvim spektaklom, ali da ubuduće ne planira da ulaže pare u takve projekte.

Foto: Republika

Dragana Mirković

 


- Mili moji, hvala vam za svu podršku i snagu koju mi dajete tokom ove četiri decenije moje karijere. S vama je sve uvek bilo lakše i hvala vam što večeras sa mnom slavite veliki jubilej i što ste sa mnom tu. Ovaj koncert ući će u istoriju kada govorimo o mojim koncertnim aktivnostima jer će biti svakako moj poslednji koncert u beogradskoj Areni koji ću održati - istakla je Dragana na početku drugog koncerta, koji je, kao i prethodni, protekao u sjajnoj atmosferi.


Pošto je ovo mnoge uplašilo, pevačica je kasnije objasnila da to ne znači da će prestati da se bavi muzikom, već da ima i pametnijih načina da potroši ogroman novac koji je, pre svega, potreban za organizaciju ovako velikih događaja.


- Ja se ovim nisam oprostila od pesme i muzike, ako budete to objavili, ovi moji (vatreni fanovi, prim. aut.), biće puna bolnica hitnih slučajeva, nemojte molim vas to da mi uradite - rekla je Dragana, pa objasnila o čemu se tačno radi:


- Kad sam rekla poslednja arena, tu mislim na jednu izuzetno ozbiljnu i tešku organizaciju koja mnogo košta. Ne samo organizatore, nego i mene mnogo košta i kada sam to shvatila, naravno, bio je red da ispunim očekivanja publike i obeležim 40 godina, veliki jubilej, na pravi način, nebitno koliko to košta, ali posle kada sam razmislila, onda sam rekla, mogla sam i to da dam da napravimo nekome kuću dodatno i onda sam sebi rekla, ne, više neću to raditi. I dalje ću se družiti s publikom, postoje lakši načini, postoje jeftiniji načini. Jeftiniji u smislu da ima mnogo pametnijih načina da se taj novac potroši ili da nekome poklonim i usrećim nekoga, zato sam rekla da je ovo moja poslednja arena!

BONUS VIDEO: