OSUĐENA POZNATA JUTJUBERKA: Zbog zlostavljanja dece pretio joj 60 godina ROBIJE!


IZVOR: Republika/A.N. - 20.02.2024 | 20:30


Sud izrekao presudu!

Foto: Shutterstock
OSUĐENA POZNATA JUTJUBERKA: Zbog zlostavljanja dece pretio joj 60 godina ROBIJE!

Jutjuberka Rubi Frenk, poznata po svom kanalu "8 Putnika", postala je predmet velike pažnje javnosti nakon optužbi za zlostavljanje svoje dece. Sud je u utorak izrekao presudu u ovom slučaju, osudivši Frenk i njenu poslovnu partnerku Džodi Hildebrandt na zatvorsku kaznu u trajanju od 1 do 15 godina. Ova presuda je izazvala šok i nevericu kod mnogih, s obzirom na popularnost i uticaj koji su ove žene imale putem svojih online platformi.

Optužbe koje su se pojavile protiv Frenk obuhvataju širok spektar zlostavljanja dece, uključujući izgladnjivanje i upotrebu lepljive trake kako bi im zatvorila usta. Frenk je na sudu priznala da je mučila svog sina terajući ga na višečasovne fizičke poslove, letnji rad na otvorenom i izolaciju od drugih ljudi bez pristupa knjigama, sveskama ili elektronici. Ove šokantne tvrdnje dodatno su uznemirile javnost i doprinele ozbiljnosti optužbi.

Slučaj Rubi Frenk izazvao je veliku pažnju i raspravu u javnosti o pitanju odgovornosti i zaštite dece. Njen status "momfluencera" dodatno je istakao značaj odgovornog ponašanja javnih ličnosti i uticaja koji imaju na svoju publiku. Sudski proces i izricanje presude bili su praćeni velikom pažnjom, a Frenkina emotivna reakcija na sudu dodatno je potresla javnost.

Slučaj Rubi Frenk i njena osuda za zlostavljanje dece ostavili su dubok trag u javnosti i podstakli razmatranje važnosti zaštite dece i odgovornog ponašanja javnih ličnosti. Ovaj slučaj će sigurno izazvati dalje rasprave o pitanjima roditeljstva, uticaja društvenih medija i zaštite dece od zlostavljanja.

BONUS VIDEO: