HITNO PREKINUT NASTUP TANJE SAVIĆ: Pevačica šokirala publiku i svog 11 godina mlađeg izabranika, OVO nisu očekivali! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 25.02.2024 | 11:00


Tanja Savić priredila iznenađenje svom novom dečku!

Foto: instagram
HITNO PREKINUT NASTUP TANJE SAVIĆ: Pevačica šokirala publiku i svog 11 godina mlađeg izabranika, OVO nisu očekivali! (FOTO)

Popularna pevačica Tanja Savić sve više vremena provodi sa svojim novim dečkom Muhamedom Mukijem Bešićem, koji je bio posebni gost na njenom poslednjem nastupu. 

Naime, Muki je proslavio rođendan, a pre nastupa Tanja je podelila njegovu fotografiju sa tortom i svećicama, dok on nije skidao osmeh sa lica. Ali, to nije sve.

Tanja je u jednom trenutku prekinula nastup, kako bi Mukiju ulepšala rođendan i priredila iznenađenje na bini.

Foto: Instagram.com

Tanja Savić prekinula nastup kako bi čestitala dečku rođendan

- Želim da čestitam jednoj mojoj dragoj osobi rođendan. Je l' ima još neko da slavi večeras? Srećan rođendan svima koji slave - započela je Tanja, koja je krenula da traži svog dečka pogledom:

- Moj momak večeras slavi rođendan, želim mu sve najlepše. Tu je on večeras sa mnom, ali mislim da je otišao u bekstejdž. Ljubavi moja, želim ti sve najlepše. Da te sreća prati - poručila mu je Savićeva.

Foto: Instagram.com

Muki se zahvalio Tanji Savić

Publika je ovo nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama, dok je Muku objavu podelio na društvenoj mreži Instagram, gde se zahvalio Savićevoj, svojoj lepšoj polovini.

- Moja ljubav i njena spontana iznenađenja - napisao je Muki preko Tanjine objave koju je podelio.

Koliko Tanja uživa u ljubavi sa pilotom, koji je 11 godina mlađi od nje, govori i jedna od njenih poslednjih objava. Naime, Tanja je odlučila da se "podmladi" i skrati šiške, što je i podelila sa svojim fanovima.

BONUS VIDEO: