BOJANA LAZIĆ PRIZNALA: Ne kajem se što sam se razvela! Sve bih isto uradila!


IZVOR: Milena VIDENOVIĆ - 25.02.2024 | 14:50


Za Bojanu Lazić mnogi kažu da je najlepša voditeljka na javnoj sceni, a ona je za emisiju "Razotkrivanje" koja će se emitovati večeras od 20h na Republika.rs otkrila sve o razvodu sa bivšim mužem Žarkom Lazićem.

Foto: ST/Nemanja Pančić
BOJANA LAZIĆ PRIZNALA: Ne kajem se što sam se razvela! Sve bih isto uradila!

Bojana je priznala da joj je razvod bio jedna vrsta traume, ali da je nakon odluke da to učini, mnogo lakše sve prebrodila. POGLEDAJ GALERIJU

- Ne kajem se ni što sam se udala mlada, a ni što sam se razvela. Sve bih ponovo isto uradila - rekla je Bojana u emisiji kod voditeljke Milene Videnović i dodala:

-  Meni je više bio bolan taj proces, da ja to rešim upravo zbog toga što sam dete razvedenih roditelja i kao da sam htela tu porodicu po svaku cenu, a kada sam odlučila, onda mi je posle bilo sve lako. Samo mi je teško bilo da prelomim, da odlučim, a i da sama krenem. Ne mogu da kažem da nije bilo strašno. Ipak to gledam kao neku vrstu traume.

Bojana je pored detaljne priče o udaji i razvodu, pokazala ekskluzivne fotografije iz detinjstva, kao i svoje kompletne porodice. Pričala je o velikoj tragediji u familiji kada je iznenada preminuo njen ujak, te otkrila koja fudbalska legenda im je pomogla. Pored toga pokazala je nikad viđene fotke kada se bavila modelingom, pa možete da vidite i pre dvadeset godina kakva je Bojana bila lepotica. Sve ovo i još mnogo toga o Bojaninom životu saznaćete večeras od 20h u emisiji "Razotkrivanje". Inače, emisija "Razotkrivanje" koju vodi dugogodišnja novinarka zabave Milena Videnović je za veoma kratko vreme postala jako interesantna, jer se gosti kroz uspomene u vidu fotografija sećaju najlepših, ali i najtužnijih detalja iz svog života. Kako su izgledali kao deca, kako u mladosti, kako izgledaju njihovi najbliži članovi porodice, najbolji prijatelji i kako su se oni sami menjali kroz godine, u "Razotkrivanju" otkrivaju po prvi put!

 

BONUS VIDEO: