SVI SU ČEKALI SUD MARIJE ŠERIFOVIĆ: Prekinula ćutnju o "Pesmi za Evroviziju", progovorila o FAVORITIMA, a evo šta misli o Zorjinom nastupu! (VIDEO)


IZVOR: G. D. / B. P. M. - 28.02.2024 | 18:45


Jedina srpska pobednica "Evrovizije" otkrila da li ima favorite!

Foto: ATA Images
SVI SU ČEKALI SUD MARIJE ŠERIFOVIĆ: Prekinula ćutnju o "Pesmi za Evroviziju", progovorila o FAVORITIMA, a evo šta misli o Zorjinom nastupu! (VIDEO)

Popularna pevačica Marija Šerifović, jedina srpska pobednica "Evrovizije", prekinula je ćutnju o ovogodišnjem takmičenju "Pesma za Evroviziju". Marijin sud svake godine svi sa nestrpljenjem iščekuju, zbog toga što je popularno takmičenje dovela u Beograd, a sada je otkrila da li ima favorite ove godine.

- Sve je sjajno, šou je bio sjajan. Svi su bili sjajni, sve čestitke finalistima, ali gledaću i drugo polufinalno veče pa ću onda da komentarišem finaliste - rekla je ona, pa dodala da nema trenutno favorita.

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

Ipak, jedina srpska pobednica "Evrovizije" je prokomentarisala jedan nastup, izvođenje Zorje Pajić, nekadašnje učesnice takmičenja "Zvezde Granda", u kom je Marija član žirija.

- Dobro je pevala. Bilo je dosta dobrih pesama i dosta dobrih nastupa, mada bilo je dosta iznenađenja u smislu nekih neprolazaka, ali Bože moj! - poručila je pevačica.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zorja Pajić

Odgovorila je i na pitanje o favoritu.

- Pa nemam dok ne preslušam i drugo polufinale. Mislim da je to fer - poručila je pevačica za Republiku.

Podsećamo, sinoć je održano prvo polufinalno veče, a nakon glasanja, publika i žiri su odlučili da se u finale plasiraju Kristina, Lena Kovačević, M.IRA, Bojana x David, Breskvica, Marko Mandić, grupa "Keni nije mrtav" i Zorja! 

Drugo polufinale će se održati sutra, kada ćemo dobiti novih 8 finalista, a u subotu će biti održano veliko finale, kada će Srbija dobiti ovogodišnjeg predstavnika.

BONUS VIDEO: