MAMA ĆE I VEČERAS DA BUDE SA MNOM NA SCENI! Izjava Lene Kovačević pred veliko finale tera suze na oči! (VIDEO)


IZVOR: M. P . - D. L. - 02.03.2024 | 21:20


Pevačica je majci posvetila pesmu!

Foto: ST/Dragan Kadić
MAMA ĆE I VEČERAS DA BUDE SA MNOM NA SCENI! Izjava Lene Kovačević pred veliko finale tera suze na oči! (VIDEO)

Pevačica Lena Kovačević nedavno je ostala bez majke, pa je sada rekla da je svesna toga da je ona i dalje sa njom, te i da je to osetila na velikoj sceni na RTS tokom nastupa na Izboru za pesmu za Evroviziju. 

Ona kaže da uvek ima tremu jer neka smatra da neka pozitivna trema mora da postoji.

- Ne razmišljam o pobedi. Večeras smo ovde da slavimo muziku. I Srbija treba da odluči ko će je predstaviti, a koga god da izaberu, bilo mene, bilo nekog od kolega, biću presrećna - rekla je Lena i otkrila da je posebno oduševljena komentarima na društvenim mrežama:

Foto: ST/Dragan Kadić

Lena Kovačević

 

Ja se najviše šalim na svoj račun, najmanje se šalim na tuđ, a videćete, u 24. turbani će biti in. Kad dođe proleće i svi budu nosili turbane setićete me se - rekla je Lena.

Lena je progovorila i o svojoj majci, koja je preminula u januaru ove godine, a koja je ujedno i bila inspiracija za nastanak pesme.

- Ja sam njeno prisustvo stvarno osetila. Ja moram ceo nastup da posvetim njoj - istakla je Lena.

Inače, pevačica je napravila haos na društvenim mrežama zbog autfita koji prati pesmu, i turbanom na glavi. Dok jedni pričaju da je trebalo drugačije da se obuče jer ovaj stajling nikako ne prati pesmu o kojoj peva i koju je posvetila majci, drugi smatraju da je njena lepota uvek u prvom planu, ma šta da ima na sebi.

BONUS VIDEO: