BRESKVICA OTKRILA ISTINU O PESMI "GNEZDO ORLOVO": Priznala sve o AFERI da je poruka NACIONALISTIČKA, pa imala važnu poruku!


IZVOR: Republika/O. B. - 05.03.2024 | 22:22


Breskvica uživo u emisiji otkrila sve o pesmi ,,Gnezdo orlovo"!

Foto: youtube.com/AmiG Show
BRESKVICA OTKRILA ISTINU O PESMI "GNEZDO ORLOVO": Priznala sve o AFERI da je poruka NACIONALISTIČKA, pa imala važnu poruku!

Pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica nakon održane ,,Pesme za Evroviziju", gde je zauzela drugo mesto, gošća je kod voditelja Ognjena Amidžića, u emisiji ,,Amidži šou", gde je progovorila o celokupnoj situaciji. 

Breskvica je istakla i sve o aferi da je njena pesma ,,Gnezdo orlovo" nacionalisitčka pesma. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Breskvica Amig show

 

- Odlično sam, presrećna sam kako smo odradili nastup, imala sam ogromnu tremu... - rekla je Breskvica na početku, pa nastavila:

- Ponosna sam, mislim da smo lepo odradili posao... Očekivala sam ovo, iskreno, šta god da sam uradila, uvek se digla neka prašina. Ima onih koji me baš vole i oni koji me baš ne vole i onda se uvek svađaju... Oni meni donose isto, ne ljutim se na njih.

Gnezdo orlovo

- Nema nacionalističku poruku, nastala je u studiju, imao je pesmu koju niko ne želi... Tad kada su mi pustili, bila je drugačija, dopala mi se na prvu, ali bila je brža. Ne ide mi u prilog da izbacim takvu pesmu. Rekla sam da ostave sa strane i nazvao me je opet i rekao da dođem u studio, pustili su mi tu verziju i samo smo se pogledali i rekli da je to ,,Evrovizija". U poslednji trenutak smo se prijavili. Ne znam kako je nastao tekst, pisao je Relja Torino - rekla je Breskvica, pa dodala:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Breskvica Amig show

 

- Volim da kažem da ko kako razume pesmu, ja sam imala neki svoj način. Jedna žena je čula svog oca u toj pesmi, pa ko kako želi da čuje značenje, neka. Kao i svaka pesma, to je lepota muzike. Ne znam ni kako je počela ta priča, ja nisam takva. Svi vide da volim sve i svakoga i da podržavam, da poštujem svakoga. 

BONUS VIDEO: