POSLEDNJI SNIMAK BOJANE JANKOVIĆ OTKRIVA KOMPLETNU ISTINU: Voditeljka je ovde provodila vreme, jedan detalj je svima promakao! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 20.04.2024 | 18:30


Bojana Janković objavila je poslednji snimak koji otkriva istinu!

Foto: printscreen/facebook
POSLEDNJI SNIMAK BOJANE JANKOVIĆ OTKRIVA KOMPLETNU ISTINU: Voditeljka je ovde provodila vreme, jedan detalj je svima promakao! (VIDEO)

Javnost je danas potresla tužna vest o smrti voditeljke Bojane Janković, koja je preminula u 46. godini života. Mnogi je pamte kao voditeljku kultne muzičke emisije "City", koja je osvojila srca gledalaca širom Srbije i regiona.

Bojana je bila deo popularne televizije sa svojom sestrom bliznakinjom Ivanom, koja je takođe imala uspešnu karijeru kao voditeljka na Pink televiziji i učesnica rijaliti programa.

Foto: Printscreen/Youtube/Glossy.rs

Bojana Janković voditeljka

 

Na njenom Instagram profilu se može primetiti da je Bojana bila izuzetno radosna i puna života, da je vreme provodila sa ćerkama i porodicom, a poslednji video snimak koji je nekadašnja voditeljka objavila tera suze na oči. 

Naime, Bojana je sa ćerkom Iskrom i psom bila u prirodi, na mini odmoru, a tom prilikom je njihovo uživanje ovekovečila video snimkom. Bojana je pevala svojoj ćerki da je voli, a poznato je da je nekadašnja voditeljka bila požrtvovana majka, vrlo posvećena kao roditelj. 

- Ja te volim Iksra moja, ja te volim ljubavi moja... Ja te volim Iskra moja! Ja te volim ljubavi moja! Pa pevam! - rekla je kroz osmeh Bojana. 

Snimak možete pogledati klikom OVDE POGLEDAJ GALERIJU

 

Bojana Janković bila je u braku sa članom popularne rep grupe "Beogradski sindikat", Ognjenom Jankovićem, sa kojim je imala dve ćerke. Nakon 15 godina braka, njih dvoje su se razveli, a javnosti nikada nije postao poznat tačan razlog njihovog rastanka. Ognjen Janković je nakon Bojanine smrti kratko izjavio da i dalje čeka potvrde, te da nije u mogućnosti da iznese više detalja.

BONUS VIDEO: