SRBI NAŠLI SPAS ZA EVROVIZIJU! Traže SMENU izviždanog supervizora: Nek na njegovo mesto doće GOSPOĐA OLIVERA KOVAČEVIĆ! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 12.05.2024 | 12:00


Korisnici društvenih mreža žele da Evropska radiodifuzna unija postavi Oliveru Kovačević na mesto glavnog supervizora Evrovizije!

Foto: Wikipedia, ST/Dragan Kadić
SRBI NAŠLI SPAS ZA EVROVIZIJU! Traže SMENU izviždanog supervizora: Nek na njegovo mesto doće GOSPOĐA OLIVERA KOVAČEVIĆ! (FOTO)

Martin Usterdal, glavni supervizor Evrovizije, sinoć je izviždan u Malmeu od strane publike tokom prenosa uživo. Naime, Martin je dobio zadatak da pročita glasove Holandije, čiji je emiter odbio da učestvuje u programu nakon što je njihov predstavnik Jost Klajn diskvalifikovan. Pre nego što je krenuo da čita glasove, publika je krenula da zviždi i viče "ua!", izražavajući nezadovoljstvo zbog odluka Evropske radiodifuzne unije, čiji je Martin član.

Diskvalifikacija Holandije je samo jedan u nizu skandala zbog kojih je Martin izviždan, a glavni je to što su dozvolili Izraelu da učestvuje na Evroviziji, zbog čega je više hiljada ljudi protestvovalo.

Logično, ovaj događaj je postao viralan na društvenim mrežama, a uključili su se i naši korisnici. U nizu šaljivih komentara na račun Evrovizije, izdvojio se jedan, koji je u sve uključio Oliveru Kovačević, urednicu i supervizorku "Pesme za Evroviziju".

Kako je jedan korisnik društvene mreže Iks prokomentarisao, spas za Evroviziju bilo bi angažovanje Kovačevićeve.

- Jedini izlaz iz ove krize je da Martin Usterdal podnese ostavku, a na njegovo mesto dođe gospođa, gospođetina, dama Olivera Kovačević - napisao je on.

Da se mnogi slažu sa njih govori i činjenica da je u trenutku pisanja ovog teksta, ovaj tvit pregleda više od 18 hiljada puta, a lajkovaj čak 1.145 puta.

BONUS VIDEO: