DA LI BISTE GA PREPOZNALI? Isplivala neviđena fotografija iz detinjstva Ognjena Amidžića, ovo će vas RAZNEŽITI! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 13.05.2024 | 17:40


Ognjenova supruga podelila sa svojim pratiocima Ognjenove uspomene!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
DA LI BISTE GA PREPOZNALI? Isplivala neviđena fotografija iz detinjstva Ognjena Amidžića, ovo će vas RAZNEŽITI! (FOTO)

Mina Naumović Amidžić, supruga voditelja Ognjena Amidžića, nedavno se porodila i na svet donela sina, kom su dali ime Perun. Mina je vrlo aktivna na društvenim mrežama i često deli emotivne trenutke iz porodičnog doma, a danas je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram oduševila Ognjenovim uspomenama.

Prvo je podelila dve Ognjenove skorašnje fotografije sa svečanih proslava, a koliko je zaljubljena u njega, govori i natpis:

- Moj muž - napisala je Mina preko objave i dodala emotikon crvenog srca.

Foto: Instagram.com

Mina objavila Ognjenove fotke

Lepa voditeljka je nakon toga objavila i Ognjenovu neviđenu fotografiju iz detinjstva. 

- Mali Ogica - dopisala je supruga Ognjena Amidžića i stavila još jedan emotikon srca preko svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com

Ognjenova fotografija iz detinjstva

Podsećanja radi, Mina Naumović je nedavno otvoreno govorila o svojoj ljubavi prema sinu Perunu, ističući da je trudnoća potpuno promenila njen život iz korena, te se prisetila reči svoje majke.

- Dok sam bila trudna, mama mi je pričala o tome kako je sve što sam ikada osećala bledo u odnosu na ljubav koju ću tek osetiti. I sada znam o čemu je pričala. Moj Peruška plod je najveće ljubavi koju sam u životu osetila prema muškarcu i on već sada ima tatin šeretski osmeh (doduše krezav). Srećna sam i nekontrolisana - istakla je lepa voditeljka emisije "Amidži šou".

BONUS VIDEO: