OGLASIO SE GAGI ĐOGANI POSLE MARKOVOG DIVLJANJA! Otkrio šok-detalje o Miljkoviću i ćerki Luni!


IZVOR: Republika/ D. L. - 14.05.2024 | 13:50


Luna je loše, eno je sa decom. Ne znam odakle Marku sve one povrede, kaže Gagi.

Foto: TV Pink/printscreen, Republika.rs,ST/Dragan Kadić
OGLASIO SE GAGI ĐOGANI POSLE MARKOVOG DIVLJANJA! Otkrio šok-detalje o Miljkoviću i ćerki Luni!

Otac Lune Đogani Gagi Đogani kaže da je za divljanje Marka Miljkovića isključivo kriv Alkohol, kao i da je zbog toga završio u pritvoru jer nije mogao da se kontroliše. 

-  Sve što vi znate znam i ja. Čuo sam se s Lunom, s njom sam konstantno na vezi. Sad je kući. Nisam se čuo sa Markom on je u policiji, teško mi je sve ovo palo. Alkohol je uradio svoje, nema objašnjenja. Niko nije dobro Luna nije dobro. Ne znam odakle mu one povrede. Luna je sa decom i loše je - rekao je Gagi za Kurir, pa je nastavio:

Foto: Republika.rs

Gagi Đogani

 

- Zabrinuti smo, iznenadio nas je, opet s druge strane... Ne znam. Luna je ljuta, a opet... Žao mi je što se ovo desilo.

Podsetimo, Miljković je u Urgentni centar doveden u pratnji dva policajca u pocepanoj majici, sa lisicama na rukama, vidno besan. Kako Kurir saznaje, on je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira.

Foto: Republika.rs, Dragan Kadić

Marko Miljković

 

Podsećamo, suprug pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani Marko Miljković napravio je haos u stambenoj zgradi zbog rata s komšijama, koje već danima, kako su sami ispričali za medije, maltretira, da bi na kraju bio priveden. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, TV Pink/printscreen, shutterstock

Marko Miljković i Luna Đogani

 

Miljković je noć proveo u policiji, a zadržavanje je odredilo Treće osnovno javno tužilaštvo. Sada mu preti zatvor i radi se o potencijalnoj kazni od 6 meseci do dve godine robije, saznaje Telegraf, a u pitanju je krivično delo "Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti".

BONUS VIDEO: