MARKO MILJKOVIĆ SE NE SEĆA DA JE DIVLJAO I VREĐAO LICA U UNIFORMI! Ovo su SVI detalji saslušanja!


IZVOR: Republika/ D. L. - 15.05.2024 | 15:07


Kako smo saznali, odbijen je pritvor za Marka, zbog čega je pušten na slobodu.

Foto: ST/Tamara Pavišić
MARKO MILJKOVIĆ SE NE SEĆA DA JE DIVLJAO I VREĐAO LICA U UNIFORMI! Ovo su SVI detalji saslušanja!

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković napustio je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu posle višesatnog ispitivanja nakon što je zadržan 48 sati u pritvoru zbog divljačkog ponašanja, kada ga je na adresi na kojoj živi policija privela. Kako smo sada saznali javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneo je predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, ali je u međuvremenu Marko pušten na slobodu, jer je isti odbijen. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Marko Miljković

 

- Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je ispitivao Marka nekoliko sati da bi na kraju bila donesena odluka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Govorilo se o tome kako je narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu - kaže izvor za Republiku i dodaje:

Foto: ST/Tamara Pavišić

Marko Miljković

 

- Miljković je objasnio da se ne seća događaja u policijskoj stanici, jer je bio pod dejstvom alkohola. Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije tri puta krivično osuđeno, dva puta za krivična dela sa elementima nasilja, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo dežurnom sudiji predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor. 

Kako se jasno vidi na fotografijama, Miljković je i te kako bio ispijen i umoran, a ispred zgrade se na kratko obratio prisutnim medijima, gde je poručio da što pre ide kući da bude sa najmilijima. 

BONUS VIDEO: