RODITELJI BARBARE BOBAK PROGOVORILI O DARKU LAZIĆU: Pojavili se na ćerkinoj promociji, pa sve ostavili BEZ TEKSTA!


IZVOR: Republika/M. P. - 15.05.2024 | 23:59


Mlada pevačica kompletirala je svoj album, a njeni roditelji su progovorili o nesuđenom zetu!

Foto: ST/D.Kadić
RODITELJI BARBARE BOBAK PROGOVORILI O DARKU LAZIĆU: Pojavili se na ćerkinoj promociji, pa sve ostavili BEZ TEKSTA!

Pevačica Barbara Bobak danas je izbacila drugi deo svog prvog albuma, koji nosi naziv "Barbarizam". Novih pet pesama kompletiralo je njen projekat, a pevačica se na društvenoj mreži Iks požalila da joj je zbog velikog interesovanja publike zablokirao Instagram i da dva sata ništa nije mogla tamo da objavi.

Promociju je napravila u svom rodnom kraju, na koju je došla u fijakeru, obučena kao kaubojka.  POGLEDAJ GALERIJU

Na promociji su se našli i njeni roditelji, Svetlana i Saša, koji su priznali da priželjkuju njenu udaju i dan kad će im ona podariti unučiće. 

Roditelji Barbare Bobak, Svetlana i Saša, svakako su ponosni na poslovne uspehe svoje mezimice, ali ne kriju i koliko priželjkuju njenu udaju, te dan kada će im ona podariti unučiće.

- Naravno da želimo, želimo mi i unučiće i zeta, to je nešto što joj tek sledi. Najvažnije (je) da zet nju poštuje, da je voli, čuva i da prihvati nju takvu kakva je i tu njenu ogromnu energiju, da uspe da je isprati. Verujemo da takav postoji, ali se još nije pojavio - rekli su kroz osmeh, a onda se dotakli Darka Lazića, Barbarinog bivšeg momka:

- Nije bio zet, da je trebalo da bude, ostao bi. Upoznali ga jesmo, ali ne bi govorili dalje o njemu - istakli su oni.

- Ona je stalno pevala kad je bila mala, ali nismo mislili da će joj to postati poziv. Nismo imali pevače u familiji, ali eto, iznenadila nas je. Mi smo srećni, ali ne zbog samog uspeha, već zato što je ona srećna u svemu tome - naglasili su za "Informer".

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

BONUS VIDEO: